[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔enjoy嘅咪唔好做就算,好簡單
剩係聽到leon話要手扳,文件有講都唔知
岩岩打完專家s 拎左支衝鋒槍
睇緊要拎咩裝先幫到打s+
文件有話隻怪食左士巴拿落肚

但冇綠字highlight出黎 全白字

Heh heh heh…thank you
其實係
全手槍only呢d冇限時間完成嘅我又會想玩下
呢d實放到最後得閒先慢慢打
手炮優先
把punisher 咁廢,諗住拎黎穿盾用
點知用黑尾打仲快
尋晚半夜打依關已經好撚驚,係冷凍室嗰到已經嘥左好多彈都打唔到
之後狂衝落樓下培育室,睇文件知要去培育升做三級卡
之後手痕遠租左一隻落黎就淆到仆街,然後尻衝去部機到
屌點知原來要咩手把,之後諗住用高爆打,點知炸哂4隻出黎
之後狗衝拎到熱感,再懦夫打法番去樓梯位逐隻打先清到場

屌你老母舊版依個位都係打得個兩隻,重要唔洗必打
今次重製前後打6隻,重要有隻係必打
屌你老母嚇到我死尋晚,不過拎左熱感定好多
果然真係恐懼源於火力不足
手炮係咪就咁專家爆一次就得
唔使拎A
4不嬲轉型作 打後5,6已經係動作冒險
今集冇左城堡機械人打?
New game專家唔用打字機原始刀就得

我解果陣做埋全收集搵錢

密密save

右手 krauser 教主 照買火箭炮解決
2週目儲錢買無限火箭, 你哋會選容易定困難
賣金蛋用獨角仙仲好

回復道具出售+100%
是,唔限時唔限save次數
唔用得打字機無限刀
留2金蛋打城主,有得skip就skip
慢慢磨應該點都磨到

反而貓耳唔係白金需要
同speedrun好大壓力
仲要save得15次
hardcore啦,順便解埋ashley甲

我一週normal執唔齊野,二週去到城堡第二個商人賣晒身上d槍,留返無限刀,都夠買火箭炮了
但最好有錢剩買返把狙
村莊嗰度儲齊咗,諗住一周目認真儲齊,第二周開工煩少樣野
本身咪又係qte
今集送隻掟石巨人畀你仲正
我未開二週
應該二週打次hardcore拎埋甲先
之後先開New Game專家解手炮同打字機?
有套甲以為會厚血D

拎左熱感就睇邊隻個肚有士巴拿
我淨係爆左佢個箱
但都未打完佢啲兵仔入黎同我打爆晒其他箱
其實想屠怪打到二週目賣鳩晒d槍換個無限火箭炮咪得,我又唔覺得算介硬整長隻game
係想用無限武器玩果下快感
就算玩easy,啲武器拎唔到就拎唔到
爆左standard之後都冇咩心機開NG+黎玩
芝加哥打字機,貓耳,手炮呢D要求咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞