Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
原來9唔搭8
留返啖氣暖肚等薩爾達好過
我話手提機既極限到左
最多switch可以升多一兩級
就變左switch既手提機既極限到左笑死
我話兩部機都lag lag地
又冇講貼圖都可以自己後加落去
話我話體感一樣
最後仲要講埋原神
姐係原來唔使理佢
我一直都冇攻擊你你走嚟死全家
咁引用埋你死全家
Steam deck都係pc嚟 可以玩模擬器
某啲game係做到60fps
你千零蚊就做到一樣既野仲唔叫超越?
你話唔計咪唔計囉
我再重申多次比你盲既睇
我不嬲冇講過switch機能夠用
一向都話Steam deck係勁過switch
係只係係大家各自既畫質下都係會fps drop
同埋我好想switch出新機
你條孤兒仔不斷打稻草人塞字入我口我唔係以為我會同你好好老脾下話

千零蚊電話係性能上Run到switch 啲驚點等同超越steam deck呀,steam deck賣三千唔係因為佢玩到Switch啲驚,係因為佢玩到pc 3A大作呀,玩switch啲驚係殺雞用牛刀咋,你logic 有無問題呀低能仔

你無講Switch機能夠用就唔好撚係人哋走出嚟話Switch lag機嗰時走出嚟講乜鳩野"switch係手提機極限仲想點" 啦撚樣
我上面Switch玩Botw落雨行雷同入迷途森林可以跌到落20以下,你就駁我話純手提機既極限就到左,唔滿意可以玩電話,咁都唔叫話Switch 係極限,夠膽講唔夠膽認正一屎忽鬼
Switch係手提機極限你咪又打稻草人
我咪一直講開switch仲可以升上steam deck咁囉
邊句有講switch係手提機極限呀
殺咩雞姐用牛刀姐
Steam deck 玩pc 3a咪一樣要降低畫質
咪話依個價已經到左手提機極限囉
你又係要話我係講switch
又要拎部電話出嚟話千零蚊玩switch模擬器
個價仲抵用過steam deck又60fps 又盛
咪問你有冇實機畫面可以拎出嚟睇下 我想入手
但到依家都冇
你拎到出嚟睇下再討論啦
講落去冇意思
都唔知你究竟有冇買steam deck
拎實機遊玩片出嚟再傾啦
無謂浪費大家時間喇
講switch夠用個個又唔係我
冇機打個個又唔係我
點會唔認,覆埋依句我就停喇

「認真、你都係講可能
咁不如你去電話玩,應該冇人介意
純手提機既極限就到左
Switch再出暫時最多都係可能出得穩30
太介意就放棄switch啦」

我咪有講switch可以再上囉
你要switch 行60fps 又1080p咪唔止二千幾依個價囉
我唔明你點睇到我話switch係手提機極限
咁要玩正確地switch game
你又頂唔順switch個效
我叫你放棄又有咩問題呀?
新機係未出吖嘛
你自己上老任總部請願囉
我絕對讚成出新機嫁
係咁啦,等其他巴打回覆你就算
又打稻草人我幾時有話千零蚊手機性能run 到Pc 3A驚你quote出嚟睇下?我一直都係講緊千零蚊手機性能Run到 Switch啲驚有突,幾撚時講過run到pc 3A驚?

你條傻鳩幾時先明pc 3A驚對性能要求遠高過switch 驚?

#980扮盲?
有冇部手機嘅model
想見識下
唔使特別model, 你Google egg ns emulator,二三年前啲平價大陸次旗艦Android 機就Run到,iOS 唔support,不過好似大陸野嚟風險自負

同埋Switch 因為用Tegra X1架構接近pc ,手機模擬器玩switch驚係唔及pc同steam deck咁穩定同效率上差啲
唔會有,永續鳩噏
長期20fps 仲要唔知有冇540p
對巴打黎講叫有突?
原來係LowSpecGamer黎
Respect
https://youtu.be/m5XB5Jfd9rY
Witcher3舊版steam deck唔可能會lag
係所謂既next gen行dx12就可能會
繼續9up, zelda行緊900p docked
540p ps3都無咁低
睇錯, 你講緊模擬器
上面咪講咗係手機系統問題模擬器發揮唔到性能,唔係因為手機性能唔夠

有大陸佬test過,連6年前嘅 snapdragon845 都可以穩定 30fps 中特效 run 真3A lv嘅 Tomb raiders 9
https://m.bilibili.com/video/BV14h411e7Nb?p=2

自己用下個腦諗下勁845一倍有多嘅gen 1 有無可能Run唔掂 BOTW

Btw Steam deck 設定較得好,打完材質包同開埋反鋸齒Run Botw可以上到75fps

而二千蚊樓下大把大陸山寨steam deck window做底嘅手提機都做到類似效果,你真係咁想要可以去買
有冇部手機嘅model
想見識下
唔使特別model, 你Google egg ns emulator,二三年前啲平價大陸次旗艦Android 機就Run到,iOS 唔support,不過好似大陸野嚟風險自負

同埋Switch 因為用Tegra X1架構接近pc ,手機模擬器玩switch驚係唔及pc同steam deck咁穩定同效率上差啲
長期20fps 仲要唔知有冇540p
對巴打黎講叫有突?
原來係LowSpecGamer黎
Respect
https://youtu.be/m5XB5Jfd9rY
上面咪講咗係手機系統問題模擬器發揮唔到性能,唔係因為手機性能唔夠

有大陸佬test過,連6年前嘅 snapdragon845 都可以穩定 30fps 中特效 run 真3A lv嘅 Tomb raiders 9
https://m.bilibili.com/video/BV14h411e7Nb?p=2

自己用下個腦諗下勁845一倍有多嘅gen 1 有無可能Run唔掂 BOTW

Btw Steam deck 設定較得好,打完材質包同開埋反鋸齒Run Botw可以上到75fps

而二千蚊樓下大把大陸山寨steam deck window做底嘅手提機都做到類似效果,你真係咁想要可以去買

Tomb Raider 9 2013年驚黎 同埋條片隻閪驚係行緊487p
你解像度低撚到咁咩機都行到60fps啦
話撚左你LowSpecGamer

"我一直都係講緊千零蚊手機性能Run到 Switch啲驚有突,幾撚時講過run到pc 3A驚?"
"上面咪講咗係手機系統問題模擬器發揮唔到性能,唔係因為手機性能唔夠"
屌姐係run唔run到 系統問題咪姐係run唔到囉柒頭
龍門任你擺 又叫人用腦諗下run唔run到
又放條2013既game片出黎 又二千蚊樓下做到類似效果
9up咁耐都仲未搵到prove宜家千零蚊run到Switch驚有突

嗱我呢度就有部機千零蚊run到Switch驚 BOTW
720p 30fps
唔撚係解像度低到PSP咁既機
https://youtu.be/glJlxJPBLjI
依到d人30fps都覺得好順架
720p都覺得好清tim
然後遲下出下代機嘅時候就奶到出晒水
tegra x1 行arm
架構同古董手機一樣就真
完全唔接近pc/ps/xbox嘅x86架構
事實上switch 出嘅時候已經落後當年主流架構兩三年
8/9年前嘅產品 同依家比 即使係mobile 平台 一樣有極大嘅進步
講緊同樣功耗
家陣手機玩Fortnite 都靚過同順過switch 多多聲
喂其實今集會唔會都實裝部電單車?

暫時睇落Link個撚樣型咗好多,究竟會同曠野有咩唔同嘅體驗? 其實有啲期待,暫時都只係睇到加咗個天空城,希望只係前菜露少少俾你睇,實程仲有好多新內容,最起碼都有新種族新村莊新NPC唔至咁少新型系統。
push
就嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞