Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike

反任又輸
如果Elden Ring出喺2023根本冇可能拎到GOTY
https://lih.kg/3349134

任狗收收皮先
Steam deck玩巫師3
Switch玩到巫師3
兩隻都lag lag下
Steam deck畫面好啲,但電倒水
Switch畫面差啲,但耐玩啲
Ps4巫師3穩定過上面兩隻,但唔可以出街玩
我買左三次
講事實咋喎
人地選擇性失明緊
唔好咁啦,畀條生路人地行
遲啲買埋ps5版做埋個測試比佢
電腦就2070super無謂測
係,反任輸撚晒

兩三千銀賣部2015snap dragon820都不如嘅機,Botw optimization 做到最好 一行雷落雨入迷途森林 fps跌到20唔夠仲話出tokd ,全世界都屌緊平台限制隻驚potential 嘅時候係得任狗繼續幫任記奶春袋,我哋任狗永遠都贏,只係唔知小贏中贏定大贏

其實佢係咪借覺得黑悟空條YouTube片係真gameplay嗰啲庇護工人嚟
你攞三叔s23 ultra 去玩殺2達囉
我又無攻擊你,唔洗周圍樹敵wo
我pc ps5 switch都有。又得罪你?
唔狂屌老任既都係任豚
其實你哋係咪文盲定真盲,有無睇到模擬器三隻字
佢唔知,你條文盲傻閪就一定係

反任又輸
話臥龍好過ER都知你重度,不過重度都係任狗基本要求嚟𣎴意外
講臥龍打頭陣=臥龍好玩ER,神理解

不過點都唔會重度得過你搬部PC同人連機搬到身水身汗
文盲加理盲話人係文盲,知唔知個醜字點寫
人地真文盲
今年臥龍打頭陣整咗隻史上最魂系嘅三國

仲有賣到斷哂貨嘅哈利波特,有得撚掃把、有得用魔法、玩家之家玩法

嚟緊FF16、街霸仍然未出,車輪戰咁上

年中更加有萬眾期待嘅Tears of the Kingdom,宮崎英高應該諗起任天堂個logo都驚到瀨尿

好彩Elden Ring出喺2022,若果撞正2023堆鬼神根本冇得鬥

你係文盲定弱智,自己list一推驚出嚟話ER撞正根本冇得鬥,轉頭又話無講
條友拎街霸 臥龍 同哈利拎出黎同國王之淚擺落同一層次就係為咗踩低elden ring
#919,閱讀有困難需要專業協助再搵我

其實你係咪分身嚟,好難想像兩個人一樣咁撚弱智兼文盲,定任豚全部hive mind 嚟
係理性都唔會當咗自己間遊戲廠商精神股東,一有批評佢主人嘅意思就好似殺咗佢全家咁啦,有時覺得打機打到咁都幾可悲
庇護仔,W巴拎哂三個平台嘅體驗同你講掌機性能就係咁

定係又唔覆當睇唔到呀
發現任記啲護主犬好鍾意咩都推落畫質到打稻草人,明明講緊switch性能唔夠Botw 穩30fps都做唔到,就話人淨係睇畫質
仲有平台性能係影響驚嘅質素,因為人哋開發隻驚要就你個垃圾平台,好似xenoblade咁,玩法唔係俾平台限制玩法根本係神作,而家就變咗正版受害者
電話模擬器run switch 驚 順過 switch你又當睇唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞