Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
有咩特典??
仲有冇時停都係問題啊Ching
成部iPad大槪同Zelda一齊跌左落去地底
算唔算已經book左今年嘅game of the year
睇定啲先
今作係based on曠野之息去改
應該衝擊力唔會有從頭design一隻game咁強
botw已經係咁
30fps真係俾殘障人士玩
利申 有買驚
為左解決林克唔救人 特登整到救番zelda之後可以用埋 botw既能力
以switch 嘅機能,你想出到啲咩高質靚畫面先
Load 靜態嘅圖片就得
如果要run高清啲嘅game根本無乜可能
就算俾你整到2k 解像度嘅game
一入game可能得1-10fps
你又接唔接受先
根本就係機能所限
唔好下下拎PS5同Xbox 來做對比打飛機
成日講畫質悶唔悶
玩畫質好好玩架
只要有4K畫質,唔理遊戲性都唔理劇情就100分架啦
tlou好好玩啊

10/10實至名歸
cls
其實單論gameplay真係值10/10
但係佢個閪劇本真係唔撚掂
玩過第一集既人玩2都會玩到what the fuck咁
講返畫質我係任記fans但都希望佢可以稍為upgrade下d機能
唔要求跟上人地但至小唔好玩薩爾達無雙都會lag先
Botw落雨行雷同迷途森林都lag到乜咁
Botw落雨行雷同迷途森林都lag到乜咁
宜家老任真係撚fans,死都唔upgrade部機,明明已經賺到笑,每年出部label機又賺一水,真係lag已經要出新機,仲講乜遊戲性
有無人知5月12號幾點會有得係E-SHOP DOWNLOAD?
5月7有得download,玩就跟返買嘅時區,當地12號0時0分左右就玩得
5月5有得download,打錯
THX
咁要請定12號假
玩番botw master mode好難玩
啲怪一開波就高階版
其實係第一步最難
點樣可以無紅哥布林 武器之下打贏藍色

不過我記得 基本上就算唔打任何怪
拎到皇家雙手劍 》 轉死人馬》拎弓 + 武器後
就已經好似normal mode 一樣咁玩
實體喺邊度訂
去左拎majora mask唔打怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞