Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
#919你條柒頭就真係扮睇唔到啦
Xb都係神作喎
定係只係睇過咩平民遊戲就以為唔掂?
手提機係做唔到穩60嫁喇
穩30steam deck某啲game都會跌一兩下
手提機最新就steam deck
睇你又係咪想用電話模擬器嚟做比較
要比較你搵到個好模擬器再講
一日未有一日都係鳩噏
自己弱智加文盲睇唔明就話人弱智加文盲
反任撚係咪入開筷子
人地弱智㗎,唔好勉強人啦,一陣人地喊出黎
上面都講左 出唔出機唔係fans話事
佢出咪買
佢唔出你又忍唔到
咪唔好入坑囉
人地鍾意買又玩得落手關你鬼事咩
神唔神作唔講,只可以話睇得出Xb 玩法俾平台限制得好緊要,機能好啲絶對大有可為。Botw唔係跌1,2fps落雨行雷同入迷途森林係可以跌到落20以下。電話模擬器係唔穩定,但業餘友啲模擬器都有可能係千零蚊電話fhd 60fps下Run到switch ,二三千銀嘅Switch食水幾深可想而止
又拉埋平民條撚樣出黎 呢個post真心有排嘈
認真、你都係講可能
咁不如你去電話玩,應該冇人介意
純手提機既極限就到左
Switch再出暫時最多都係可能出得穩30
太介意就放棄switch啦
今年臥龍打頭陣整咗隻史上最魂系嘅三國

仲有賣到斷哂貨嘅哈利波特,有得撚掃把、有得用魔法、玩家之家玩法

嚟緊FF16、街霸仍然未出,車輪戰咁上

年中更加有萬眾期待嘅Tears of the Kingdom,宮崎英高應該諗起任天堂個logo都驚到瀨尿

好彩Elden Ring出喺2022,若果撞正2023堆鬼神根本冇得鬥

你同志都縮咗入老母閪唔敢覆你條柒頭仲吉個龜頭出嚟

唔好講罐頭廢話啦,你駁到就駁,搵分身出嚟托
計埋電量,Steam deck 做倒60fps都個只係玩倒幾鐘,根本而家啲人要求嘅嘢現今科技係做唔到
好似話咩27個鐘爆xb2記一世
2015 snap dragon叫極限?手機做到嘅野手提機有大風扇散熱反而做唔到?
個幾鐘
電話有邊部玩到3a 又唔lag又耐用
又穩60+1080以上
又二千幾,介紹下,我都想買
唔知嘈緊乜
剩係知上面d no.係咁旯啦
利申好少block人,block得既都唔方正常得去邊
Steam deck 硬件如果有任記optimization 就算60fps run switch 啲驚,遊玩時長根本唔會短過switch,而steam deck只係貴switch幾舊
部機咁重 呢個spec我都幾肯定任天堂唔會出
首先你係假設,第二部機會賣貴好多同重好多,仼唔會出部咁的機
我問你點解dragon820係極限喎,你知唔知gpu 越出Performance per watt越好,而家啲三線gpu 就算用閹割版就返個電量效能都遠好過幾年前嘅旗艦
我覺得應該要統計下今時今日
有幾多人真係會拎switch出街玩
或者有幾多人真係需要帶出街先玩而唔係純粹佢可以拎出黎先順便帶埋
睇下個市場仲值唔值得為左呢部份人去出兩用機唔專注返家用機
我自己就買左幾年只係拎過出街3次左右
仲要得一次真係有玩到
唔好同我講switch lite好好賣
我都識人係貪平買黎玩一兩隻game但都唔帶出街既
係唔會,剩係60 fps run 任記啲驚亦都唔需要去到steam deck咁重
成日拎返工玩
其實分兩版本係最好
咁你咪搵啲唔係極限既例子出嚟睇下先囉
有咩電話做到?我好想買
唔好話switch game喇
玩到steam 3a又穩60又1080以上
又玩到幾粒鍾既
二千幾我想見識下
咩叫"唔好話switch game喇,玩到steam 3a又穩60又1080以上"
你覺得switch game 對性能要求高過steam 3A

同埋一直都講緊同價位手機性能係完全足以係fhd 60fps上模擬到Switch嘅驚,唯一問題係模擬器平台唔穩定

換言之只要無平台穩定性問題,即係由任天堂出機,用同價位手機嘅Gpu,甚至even係遠差過同價位手機嘅Gpu(因為有遠好過電話嘅散熱保持高頻),係絶對做得到fhd 60fps,所以根本唔存在乜野性能去到極限,只係老任想賺到最後一仙咁解

Btw想用電量駁我啲人唔該去查下Tegra X1 Performance per watt同 二三線嘅手機處理器差幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞