Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
係fans負責出機既咩?
叫你唔好淨係講畫質
唔代表唔想佢update
同埋二千幾蚊你想要咩機能呀?
佢新機咪買、佢唔出咪照玩
利申我有pc有ps5 有steam deck唔好講咩任fans
初期好多地方都有河或者湖,我會用炸彈炸佢地落水,搵到獨眼怪就偷佢啲武器,之後就輕鬆好多
開game最強武器係芭蕉扇
引啲傻仔去崖邊水邊 再吹哂佢地落街 不過金色跌唔死 只可以浸死佢
上面講緊lag機問題,你lag機都未解決講咩畫質

仲有,千零蚊價位嘅手機已經大把機能同畫質遠超Switch,Switch賣二千幾三千老任根本賺到笑,講到佢搞手只求打個和肉唔肉酸啲

連鬼佬都屌Switch對唔住價錢,平台限制晒啲好驚potential
邊部手機千零蚊遠超switch機能?想買
又係啲手機有2K4K(睇片),點解switch做唔到嘅on9言論,但永遠睇唔到steam deck犧牲咗幾多野都做唔到FHD
千零蚊手機打機定睇片?
咩料千零蚊咁勁你咪用嚟remote play試下囉
Steam deck厚又厚啲
貴又貴啲
重又重啲
粒u又靚啲
都未做到1080穩60
我用steam deck玩好多game都lag lag下
根本手提機依個年代
2-3千機能已經到左頂
要勁機能咪等下囉唔等得咪過主囉
我ps5都等左3年先買,都係唔等得過主啲朋友嚟
Switch掌機mode gpu 性能仲廢過snap 660,拉返匀cpu有2015年820lv嘅,你估而家千零蚊我搵唔搵到一部粒u 勁過820lv又有fhd 嘅電話
發覺啲索狗真係麻煩,日日喺畫質畫質,真係咁睇重啲19特效唔自己買間戲院一個人睇飽佢
睇數字有撚用咩,都係嗰句,咁易出到,Steam Deck就唔使咁大部啦
Steam deck高效左少少啲電已經倒水
Steam deck玩到咩驚,switch玩到咩驚,攞steam deck嚟幫Switch遮醜真係唔知醜字點寫

4K睇片?如果手機模擬器穩定啲,大把電話可以4K 60fps run到 switch啲驚,而家唔係性能限制,係模擬器未有pc 發展得咁好咋
唔一定係索狗嘅,但就一定淨係識畫質,連打機同睇片都未識分
順帶一提,3千蚊左右嘅pc 可以用模擬器4K 60 fps run 任何一隻 switch game
Steam deck玩switch有既game都唔係全部60fps啦,犧牲咁多野都做唔到60fps證明左D咩唔洗講啦,唔知醜字點寫到底係邊個

4K睇片就可以4K60 run到switch game,笑撚死人咩,原來你真係唔知睇片同打機係2個完全唔同既層次
發覺啲任狗真係麻撚煩,人哋講緊基本運作唔lag都未做得到,就攞畫質出嚟打稻草人
快啲搬部PC出街同班朋友仔連機啦,唔阻你慢慢搬啦
等睇你抬住部PC出去打switch game
條友乜都唔識就響度發表偉論,真係唔知個醜字點洗
Steam deck玩到萊莎 switch玩到萊莎
兩隻都lag lag下
我買左兩次
而家唔係性能限制,係模擬器未有pc 發展得咁好咋

盲?性能上手機夠run4k有突,係模擬器唔穩定咋
時不時都有呢啲懶係智者嘅傻閪出世
電話一隻4K game都無,點夠run有突
定你真係以為睇到4K片=run到4K game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞