Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
你望下幾多大人玩pkm
我估應該會有能源限制
老任d game不嬲個range都好大, pkm玩競技可以玩到好深

就算係簡簡單單ge Mario要難一樣可以難到好似魂系遊戲咁
我覺得主要係美術設計 都係大草原 爬山咁
即係外觀無大改 所以無好大新鮮感刺激玩家
但其實個物理/武器系統都多左好多變化
變化同可玩性都多左好多
你呢d思想最幼稚
話埋你知薩爾傳說fans平均年齡最小30
真,一睇個game片我就覺得d蝙蝠同啫喱死鳩梗
我自己都覺已經超越左,
唔講gameplay以外仲有幾多新野,
單講呢4個系統既可玩性已經係極多野可以玩
我自己係完全收貨

但你睇上面位巴打既留言就係覺得botw 到左頂,
單單呢幾個系統唔夠睇頭
玩咗200個鐘demo
以前冇人想要既野而家變到唔夠用
無火雷冰箭荒了
horizon係明燈嚟
只要佢一出必定會有神級game一齊推出
得天能有興趣
其餘三個系統 喺第二啲game度玩到厭
有啦
gameplay片有show度條電量bar
不過應該好快會有人chok到bug出嚟玩無限電量
你要知道,多數講得D咁既野既人,唔係弱智港女就係細路仔
共通點就係腦筍都未生埋但又要扮大人,所以好鐘意將D野分做大人細路
廿歲仲打機既男人真係好可憐
但switch 機能有限, 佢依家畫質差唔到去到最盡....
你要玩hard core咪挑戰speed run
美術有天空之城feel,再加zelda 啲配樂
淨係諗起周圍探索睇下風景已經出哂水

我都想像唔到過廿歲既人講野仲咁低B
合武器好明顯係兩舊野合完再出舊新既野,重新畫過,入面咁多物品想像下合成數量幾咁大
而合載具就唔係,N舊野合完係咁就咁
即係當入面既野係lego咁砌
剩係呢兩樣都唔會係DLC既份量啦
唔怪得話當新game,剩係呢兩樣都好多野玩,準備睇d痴線佬表演
前排忙冇留意預購
想問而家點訂先好
分分鐘雷武揮一下就叉爆電啦
其實應該係佢個引擎真係每個物件獨立計算
shut up and take my money
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞