Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
你唔穩定所以我咪話「唔好話switch game」囉
我見你講到steam deck都超越埋
咁咪拎部實物出嚟 又二千幾既
又玩到steam 3a
又穩60又可以1080以上
又可以玩足3,4個鐘既出嚟望望
我就係想見識下
拎到去廁所打或上床玩都已經係兩件事
亦都試過拎去有switch的朋友屋企換機玩
我幾時有話手機超越steam deck,switch 驚同pc 啲3A根本無可比性

仲有你都未答我
任豚同idog 一樣咁撚柒乜都話夠用
我上面一早答左你啦
我咪拎左巫師3做例子比你睇囉
咁你話千零蚊電話已經遠超switch
Steam deck都未做到遠超switch
咁你拎到部電話出嚟遠超switch未?
唔好講咁多廢話先
我依家好想買個部遠超switch 又千零蚊既電話
用嚟玩steam 巫師3
Switch 巫師3 人哋optimization頭痕咗成年都只係得540p啲貼圖仲閹割過,steam deck 800p 仲有得開中特效唔叫遠超?你瞓撚醒未
Xenoblade性能要求無巫師3咁高啦掛,但Switch玩Xenoblade都打晒格仔字都睇唔清fps落到20,呢個先係無受特別關照嘅驚係Switch性能上嘅正常水平
可以變手提機絕對係優勢嚟 有時唔喺屋企又真係冇嘢玩會好撚悶 e.g. 返工/撘長途機
訓咩醒未姐
我一直都冇話過switch機能好
我一路都係講你頂唔順啲機能就放棄佢
等佢出強化機先買
我自己就仲頂得順
當然會想佢出新機,冇話唔想佢出
係你話有部電話可以遠超switch又千零蚊
千零蚊又遠超switch
姐係價錢平到贏埋steam deck啦
咁我就係問你有冇個部電話既資訊
我想入手用嚟玩「steam」
係你訓醒未,肯拎出嚟未?
我上面咪講左我用晒三部機玩同一隻game既評價囉
我邊有講過switch機能好呀?
我又邊有講過switch依家夠用呀?
我只係話佢唔出新機咪頂住先
頂唔住咪唔好入坑囉
我答晒 部千零蚊電話有實物未?
可唔可以講下Xenoblade 點比平台限制玩法
我係任記fan 都想佢快d出部switch pro / switch 2
唔係要咩1080p 60, 4k個d
簡簡單單出返720p/800p 穩60 + ssd我已經好開心
部機都出左6年, 都係時候出返部新機
根本佢自己吹大左兜唔到咪一路鬼打牆屈人話switch機能好勁
下年應該直情出埋下一代
同PS4機能差唔多就好

不過注意PS4都係9成1st game冇Full 1080p 60fps
到時又有人屌
可能同steam deck差唔多,加dlss應該可以720p60,docked就fhd60
敗走了
無野睇了
無喇? 食完支煙好返嚟繼續
花生好好味

不過我都想入一部千幾蚊手機+業餘友整嘅模擬器玩下
見樓上提咗好幾次,有啲性趣
有冇link
問左好耐都係未見部電話
冇咩我繼續switch住先
14號出exe 玩住bio4同exe等薩爾達
我駁緊你係#933話switch 純手提機既極限就到左呀,邊忽極限呀夠膽講唔夠膽認?

Steam deck 800 p 行到60fps 巫師3行中特效唔叫遠超switch 540p閹割貼圖 30fps,你唔係未瞓醒咪係擘大眼講大話嘅護主犬囉

我上面幾時講千零蚊手機可以同steam deck比,我不嬲都話steam deck 同千零蚊手機一樣吊打switch ,你試下唔好打稻草人直接quote我話千零蚊手機好過steam deck嘅原文出嚟?你quote唔到出嚟死全家

實咩物,第一層已經比晒dataTegra X1 掌機mode gpu 跑分唔及snap dragon 660,天梯圖排最低呀陰公,千零蚊手機大把好過呢個性能仲有fhd,想用電量駁啲低能仔可以睇下Tegra X1 performance per watt差過高精度制程嘅processors幾多,switch 仲有風扇散熱唔似手機要降頻,二千幾三千咁嘅性能極你老母限咩任狗

唔識睇天梯圖唔緊要,我想同覺得switch性能好過千零蚊電話班任狗講,知唔知點解抄完Zelda仲俾老任繼續奶鞋底嘅原神搞咁耐都遲遲上唔到switch,就係因為switch性能太廢落足力搞年幾兩年optimization 連run都run唔到,而千零蚊手機我搵到大把可以用fhd 30fps run 原神,覺得switch賣二千幾三千係老任搞手只求打個和你真係應該驗下腦
溫馨提示: Switch 掌機mode gpu 性能同最底嘅snap dragon 660相若
條友自己鳩吹switch 性能已經去到極限唔撚駁得
你條文盲弱智係咪一路諗住扮睇唔到#934
講緊你條文盲匡智仔扮睇唔到#919?
原來係任狗眼中switch 30fps 行540p 閹割貼圖 巫師3

同Steam deck 60fps 行 800p 中特效 巫師3 遊戲體驗差唔多

今鋪真係不要問只管信
你不如望清楚我講咩先
手提機既極限我邊有講係switch
我咪話switch 最多好以升多上少少囉
唔係有部電話就實物嫁
千零蚊拎嚟行steam 3a game畫面呢?
手提機極限2,3千就係steam deck咁
你話唔係既,咪搵部同性能既出嚟有畫面睇下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞