Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
技個icon可以用時會發光
條片到跳入水個下有光到
https://twitter.com/ZeldaOfficialJP/status/1641004218600546305?t=jkWw3m1mz5bTTGgK5-bEnQ&s=09

以前某條PV 入面Link識噴火可能就係由佢果度搶過來
諗起麵麵
Arms個隻
冇玩過曠野之息,係咪可以直接玩王國之淚?
手有弓有噴火
頭頂有刀片做材料
本身都冇乜用剩係喺門口刷箭
你收撚皮啦
第一集horizon又係撞BOTW
唔可以
冇曠野之息個save 會Lock死唔比玩
襯有兩個月時間玩咗botw先啦
今次大家會唔會直接玩大師難度
上集爆機好後悔無揀大師mode黎玩
會放d唔捨得用嘅武器係入面
得閒就欣賞下
冇話唔可以既但真係唔建議你咁做
真係冇時間補又想玩新果隻既
都可以上網睇人講故事知下發生咩事先既
唔知林克係哈特諾村間屋仲係唔係到
有預感會俾櫻達再屈任務
達達達~呼哇~沙嘰~
咁又唔洗
曠野之息其實好似有講過故事
但其實又好似冇講過
依樣亦係作為DieHard Fans 比較在意嘅地方
希望王國之淚有改善
咁我由曠野之息玩起
多左個玩法, 人人都係工程師 鬥起野

任天堂真係好撚有創意
啲野唔會reset嘅話可以起天橋樓梯
我仲期待架
暫時所知都係10%都未夠
到時再試真章
你就真係打飛機喇大劣仔
CLS,隻game睇落真係超正,佢用樹枝合石頭個下我真係呆一呆,之後勁興奮,唔得12/5要請假打機
你諗下合成武器同究極手 係幾撚難做先
佢唔係普通幾件合成 係絕大部份都可以合成加物理效果
你再諗諗係咩意思
啲盧比變曬bitcoin
我唯一擔心係d怪AI唔夠同種類太少 其他都無咩好擔心
其實上集已經有氣球stick 係其他野度變做一個物件
Coding 方面合埋一齊應該唔難寫呀…都係decorator, composition 果d。物理效果係個engine 黎,上集都有,唔會每個合成都要寫一次。你define 左重量太細有物理engine 就自動work la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞