Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
厲害了我的國
離個題問下到底 switch 今年內會唔會出新機,見到 zelda 咁正好難唔出機 ,就嚟忍唔住
咁係你玩唔夠耐 你打dlc boss or 劍煉就知兩個mode差幾遠 大師mode真係考你對隻game有幾熟

利伸normal 60hr master mode 300+ hr
點解要忍?
budget有限?
機能太舊過唔到心理關口
玩ps5原神啦 又多女又4k
一隻支 game 都無玩過 sor9
本身有機就唔好哂錢買多部啦除非壞左
無機,出 OLED 定原版好
我棄之前係攞咗劍,今個月週年紀念個陣突然忍唔到把劍得30攻所以就開返master mode去打劍之試練

已過,冇開任何武器/了/盾位
跌落街冇60fps (好似係
難怪你覺得master mode垃圾 原來唔夠難
唔係難,係煩,啲嘢血高1個tier但係武器攻/耐久又冇變,怪獸攻擊模式又冇變化(除咗守護者個啲啲之外),係冇意義

劍之試練其實冇乜分別,係2隻銀蜥蜴個關最多人罵,個打法要無限偷襲
剩係個新手村都用左四個鐘
靜啦 人地官方都認係 「致敬」
當GTA咁玩就啱架
普通難度你見到隻怪 行埋去普攻劈幾嘢就完
master mode 怪硬咗 + 識回血 如果隻隻怪都普攻 你d武爆晒 隻怪都未死啦 所以就變相係迫你多d潛行背刺 地型殺 呢樣就係master mode特點 唔會冇分別啦
但見你好似隨隨便便就過咗master劍煉 咁你係勁嘅
我自己當年玩卡咗好耐 所以好體會到master mode特別之處
王國之淚嘅耐久度概念唔同左架啦,真係怕曬耐久咪合舊石落武器度
4月28 先賣王國之淚既OLED 主機(又係OLED....) 我覺得今年唔會
個合成物理勁似raft隻痴線game
基本上oled
連個座都係加強版,多個上網線頭可以插
除咗價錢同埋一係主要長插電視玩之外
諗唔到出原版理由
ds2行出山洞一樣
認真睇其實穿牆(天花) 癡道具 回復耐久都係botw有嘅bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞