Zelda 王國之淚 聽晚10點 10分鐘gameplay

1001 回覆
188 Like 13 Dislike
個故事好正
故事最精彩係天空之劍
我覺得今集之後個系列都好難再作落去
錢會有唔同?
鳩up夾個英文字可能型啲
有搵齊回憶同日記好難唔鐘意薩爾達
佢應該想講唔係真係combination 咁多種組合,當你得10種物料fuse可以埋3種都有成千種唔同組合,更加唔好講遠唔止10種物料
其實Botw 可以買實體版,有王國之淚你都唔會再掂,可以放返出去
下 完全唔覺低B

電腦wallpaper仲係呢張相 睇親呢幕都眼濕濕
佢每集個故事都係全新
所以其實都幾好作
樓上個ching 係咪無搵哂回憶咋
要無database應該得上帝先做到
應該話一隻game本來開發咁多年先合理
係d罐頭game年年出做壞晒規矩
想問有冇巴打訂左典藏版?
and 邊度訂
上帝咪用自己嚟做database
DNA咪database
仲記得米法好怕羞咁走近link,仲要深呼吸先冷靜到
Database
是。
餘料創造合出來物品外形尺寸都變咗一個固定樣,咁即係已存在遊戲資料內的手持道具啦,就好似啲求生遊戲咁,除左手持悪搞武器打怪趣味,暫時未覺得有吹到上天咁勁。

反而怪物素材合箭就幾好,將一般冇用既怪物掉落物增加咗實制功能,唔係只係純賣錢

時光倒流,暫時睇片感覺,吓?只不過升降機…
如果出咗game可以多啲物品可以用或者可以多物品同時用,然後陷害啲怪物,解啲特殘迷、事件應該會幾有趣

我明白10mins gameplay唔等於隻game全部可能性
但係咪隻game神作就一定乜都讚唔可以彈呢?
唔係唔彈得
只不過係彈嘅timing錯左
同埋大家講嘅合成係講緊整船嗰度,唔係合武器囉
唔通即時演算個新模組俾你咩 pc都做唔到啦
你又知每件合體道具一定一樣樣?
劍合石?棍合石?槍合石?如此類推都有百幾款組合
仲要只係合石頭一款,未計其他
同埋時光倒流係上條宣傳片已經有展示
滾石轆返上去,何來只係電梯
你自己都想像到啲content可以點砌變得有趣,咁你彈緊啲乜

你諗下BOTW啲能力,冇咗關卡、謎題嘅context,冇combination
時間停止、無限炸彈、磁力移動,放響trailer做基礎功能示範
其實一樣係唔有趣,喺遊戲界完全唔係新奇嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞