[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Leao係耍大牌變左戰術毒瘤
Leao比我感覺除咗係狀態唔好 仲係自己唔想
你睇佢上季尾爭冠果幾場
佢有心一樣可以前場逼 爆底橫傳返出黎
Zlatan #Ibrahimovic to #DAZN: "When you play as Italian champion, it's one scenario, playing for the Italian champion is another scenario. When you play with AC Milan, it's like a final. For us it's more difficult, there's more pressure."
唔講近幾場
就算季初佢都經常自己一個推入人群
4,5秒都傳唔到個波俾隊友
明明diaz,Theo係佢隔離當無到
最後人地返哂嚟回防
佢就隔硬起腳,就算最後肯傳波
對面都塞返哂個禁區啦
啲心態真係好差
今場有大哥已經叫肯跑左少少
#Zlatan to #SkySport: "Look at Udinese, when they score goals, you feel like they scored a goal in the final. But it's also just because they score goals against the Italian champions. This team has no experience as Italian champions. That's why there are ups and downs."
我讚佢架喎

當時仲大家屌走咗件盲反巴打
打整體 搵兩件黑鳩翼鋒爆兩邊好過

leao依啲性格巨星 屌你老味
講真 阿迪達都試過柒到落降班區 但耐性令佢反底

大家有無耐性等皮sir

你贏,我陪你君臨天下, 你輸,我陪你東山再起!
我就冇耐性
不過同時都真係難搵下任主帥
改完個名講啲嘢都鳩啲
一個阿迪達後面十鳩幾個抵炒既,呢d心靈雞湯就無撚謂啦,正視現實啦
都無錢炒 今季先續
就算安帥時期都試過跌出前四
今年又座底歐聯八強
邊有原因炒
今季專心歐聯
其實打開場波睇就有原因炒,唔炒都係膠層自己受番,收入變少d球員又貶值
要炒就炒埋馬隊
堂堂米蘭legend 俾班反骨仔撚咁多穫
如果一早肯賣leao再換進攻班底
就唔會搞到今時今日咁
上年夏天已經睇死佢會撚化馬隊
咁一定唔係講緊所有人都盲反啦
馬隊都係做球探吧啦
其實管理手腕上面,馬隊都冇進步
leao單野拖到咁
一係續約,一係冷板凳,係咪紅褲子出身,所以做唔出
做管理層唔狠
商業社會管理層真係唔岩佢
下下都講心唔講金真係含得撚
事實係而家要run一隊波run好就一定要當普通私人企業咁run
唔單止續約, 而家一隊擺埋咁多人佢都係無乜諗過清, 淨係諗住多d人用, 完全唔係正常總監營運既思維, 前兩年重建期揀卒為主個問題都冇咁大, 而家佢真係諗諗點樣持續經營好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞