[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
講心繼續前朝計劃簽美斯
free 走果堆人,保守計錢馬kc當各值5千萬,查狗3千萬,黎緊leao 8千萬,呢度都蝕撚左2.1億
仲要頂薪簽埋力子呢d垃圾番黎
屌你老母有d人係廢就廢架啦,唔係話英超棄將係意甲就屈機架,最撚慘連馬隊自己身為高層都係咁諗幫英超清垃圾你俾個幻幻lazxxxx踢豬蛇後備都無咁撚嬲
簽力子呢單deal真係黑人問號,一路都係踢後備,絕大部分都唔過一季10球,憑咩喺意假窮閪聯賽拎4m
講撚到而家都未買到右翼
中鋒要靠老將撐三年(我唔係話豬sir ,大哥廢,但客觀講佢兩個去到拿記/隔離街/狙,第三前鋒都未排到啦)
皮蛇拎限米煮咗一個聯賽冠軍,歐聯入八強
就算最後聯賽跌出前四我都會選擇接受
拿輕鬆十分鐘未夠一粒,幾時confirm贏
如果Keep 住贏,最遲4月尾可以confirm
睇拿仔啲逼搶同進攻,到時應該都係血洗聖西路
已經輕鬆2-0
唔係話撐力子,但係你睇到隊波唔好話波入禁區,連帶個波過半場都做唔到,D 交波又鳩,成日直接交比對面,比個夏撚你都搞唔掂
到底咩原因成隊癲左咁多
同埋如果隊波財政上run 得好
根本唔需要計較力子係咪水貨
4m頂薪,4年咪16m,免簽個人工一向有水份㗎啦
況且力子定位都係當多個前場替換吓
你話好似幾年前蛆咁,簽成堆高薪低能係當主力
咁隊波就真係大問題喇
而家隊波起碼依然係年輕球員做骨幹先
就算力子四年都係呢個表現,咁傷法都無傷大雅
你leao 條數=五隻力子
搞唔好就真係問題所在喇
如果今個夏天仲解決唔到leao份約,續/賣
真係要炒撚左馬隊
俾個神枱位佢做就算,搵返個生意佬嚟經營好過
隊波想行sustainable development
但又唔肯做selling club,主力一個二個free 走
咁只會一路貶值
拎咗個聯賽冠軍J完,之後又沉返,咁有撚用咩
呢啲道理打過Fm都識啦
拿清咗一堆老將
買返個堆新人全部都補到強
唔係好似我蘭咁是但借幾個人返黎湊人數
錢就一野allin落一條友
上季已經知有好多位要補都可以乜都唔做
3粒
字母哥啲配合好到
今個夏天一定要賣/續㗎喇,否則真係撐唔落
呢兩年意大利光頭教練大爆發
10m
仲有早兩年我蘭已經傳簽佢
佢嚟到直頭昇華咗Osimhen cls
冬季賣咗佢入trossard加隻右翼好過
Trossard 30m唔使瘋狂助攻
望Leao 識諗,而家咁情況對佢隊波都唔好,繼續迷失都係雙輸
同早兩季李城一樣
爆完一季拎英超之後比人拆哂骨就開始玩刷刷卡
而家又要輪迴返去護級
李城起碼mahrez,kante 有錢收先
李城唔同啦,本身有個真愛既班主科水都keep 到有歐洲賽打,係喱幾年班主盤生意比武肺搞到要閂水喉
Leao 咁既料要一億既話咁佢值兩億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞