[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
夏季
賣: Leao 同 短人(賺5M)
買: 殘奧, R山, 意龍, Google中堅, , 幾件借將+google人, 再借芬斯繼續雪
紅鳥一蚊都唔洗出
#Gazzetta: AC Milan could sell Yacine Adli this summer
出唔都出
直接躪
豪dee 2.0
下次買個3.0 返黎可以挑戰零出場然後賣走
CDK肯賣未
上個月傳過psg, 但甘波斯自己都未必過到今年
屌 食撚屎啦 佢姦咗邊個老母落得如此下場
呢啲婆乸數就睇到咁緊
垃圾management
正式反埋馬隊

賣人唔識續人又唔識
痴撚線出都幾乎未出過就賣,又完全無原因嗰下癲
好撚心啦 賣完又唔買人果少少錢補到邊件
買完人都起碼出下場刷下數據先賣呀,出都唔出邊賣到好價
想知而家米蘭內洛得成班冇得出場嘅喺度會唔會圍9皮蛇
真心覺得adli 咁樣賣係浪費咗,仲有鄧個球員慘,入咗米蘭場都幾乎未出過,咁樣坐咗一年
明明熱身賽係okay嘅
退一步就算真係唔用,你又唔借走擺係度人貶值,資產管理0分
最好笑係買佢嗰刻已經係皮蛇
買嗰陣應該expect 係fit 到主帥體系
嚟咗成年,打得幾場就話賣
隊波有冇窮到咁呀
隊波依家係免簽嘅就乜都簽左先
但係仲窮過貝老果陣,結果出名少少好似戴巴拿咁既就免簽唔到,淨係免簽到d 力子同幻幻
係皮狗眼中adliiii出場唔入番十球八球都係冇表現
佢白普都接受到,唔明點解唔用Adli, 技術點都好過白普
最近白普都雪緊
最近問題係點解藥膏有機會
芬斯Adli無
我都想知
頭痛醫頭
"Pioli defended the choice by stating that Milan had conceded many set pieces lately and that Bakayoko would help with that."
而家班管理層執靚條防線
紅雀想保持競爭力,不如換哂成個班底(除咗Moncada)
出幾十m加賣埋leao 啲錢
執返似樣嘅正選左右翼加中鋒
打433夠哂抖打意甲啦
牙皮唔練新人繼續用佢都冇乜用,新仔最好賣就係打進攻足球刷數據,偏偏個總監淨係識買後防
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞