[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我覺得Leao唔係企位問題,係執行力問題

永遠等波到自己舞,一係射一係交,永遠前插係theo同diaz

佢要放低心態比個波人地,自己做走位果個
問題係leao再企前啲應該連波都冇得掂
前場根本組織唔到
干地就free,不過人地蛆來,千萬不要
打感情牌回母會
呢個最fit,識教進攻,後生,仲要球員年代係米蘭青訓出身
牙皮:賓周都未ready 我會出返加比亞 普巴
仲要識打4231
Leao係咁獨食就放佢係前面,收走住烏
用CDK,加Diaz,試下Adli等等,傳控走位猜中場
總要試

總之要住烏拉出做組織,Leao又企左邊等波獨食,波去兩翼唔走中路,而家個攻擊方式好差
係,而家佢去邊先有空間拎波,去前面咪好似CDK咁一味向前湧然後得個鳩跑,牙皮變得陣又唔設計下點係危險區域比波佢,舊年4231都叫拉空間比佢爆下,而家球員鳩,陣又鳩
嚟緊國際賽可以睇吓文狗選嘅阿甲神鋒有冇料到
好似好多隊意甲都有興趣
呢個我都想知咩料
一個隊草離隊,打散哂成個4231攻守失衡

只能說阿皮調整能力好差
睇完今場
我反而覺得佢打352前鋒位好過3421 AMC位
搏12m個球就係簡單吊入禁區
佢壓住後衛liu liu吓引到手球
佢始終有牽制力
壓前啲拉後對手防線
俾多啲空間兩閘同短人上前
都好過而家睇佢用波然後斷波
舊年講佢萬年4231都係笑笑下,屌偃老味其他陣佢真係唔識架喎
教左咁多年進攻都係好似街場組隊咁真係幾誇張
正常夾慣夾熟哂喇啲人
真係唔知佢唔識教定真係球員問題
衰啲講
英超中下游啲波仲有隊型
(唔計之前愛記)
英超隊玩到好似佢咁死左十世

表揚佢奪冠有功,不過再唔做好,真係要換人
我哋啲波去到final third 就鳩嚟
以前都係靠高壓靠個人能力
從來都冇組織性可言
其實好幾個教練都唔識做攻禁區戰術
真係咁難咩?
意甲中下遊都係
前場連傳波走位最基本都做唔到
其實造唔到波咪簡單啲打返邊線落底囉
賓福特個Toney都係呢招入十幾廿球
我哋以前都做到,而家冇哂
印象中意粉d教練都係好靠球員個人能力補足, 屌帥, 干地, 皮蛇唔在講, 連肥安教拖肥都係搵James
古力變咗真核
其實我都覺好似太多嘢想做咁,好似個個成日啲位都亂晒咁,傳又傳唔到腳又唔係直線,不如穩穩陣陣搵個form 打返正常先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞