[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
牙咪連救
Colombo 入兩粒
所以一路話馬隊唔係正常經營思路去搞
佢做嘅野完全捉唔到路
其實唔難明
馬隊就係想隊波有咁多人用得咁多人
但係皮蛇就用黎用去都係個14,5個人
Gazzetta: #Retegui fits the identity of the players that Milan are interested in, but this is not a simple deduction, the profile has been appreciated and followed for some time. His value is between €15/20m.

Gazzetta: Furthermore, the #Rossoneri's attacking situation is in flux #Origi has disappointed, #Rebic is leaving, Ibrahimovic is a chapter apart and #Giroud himself is certainly not young anymore. That's why #Retegui's presence in the team would be ideal for #Pioli's club.

其實估唔到文仔揀佢都算大爭議
不過皮蛇點會咁做
唔好話常規咁做呀,
間唔中掉牙謙踢右翼扮奇兵再轉433咁都唔撚會
如果咁放3中場 仲有空間比白普 / 分屍 / Adli 打兩側試下
係中間果個要睇下點 因為牙東明顯居中麻麻
上季Ben 東各自拍Kessie 果時有好表現 而家冇咗兩個都明顯跌 watt
中間我覺得留畀牙賓啦
佢控制節奏相對好些少
之後古力偏防守,牙東偏攻咁樣擺啦
之後白普做牙東後備,ADDDD做古力後備,分屍做牙賓後備咁啦
不過所謂既後備,佢地既屬性同正選都有少少唔同
當白普,ADDD,分屍同時出黎
都幾大可能中場放題
落場睇到隊形效果先算, 可能一陣又長期變形到4231
可以試好咗 東 ben 古 呢個組合先
如果ok 再比賽後備換一個上去試下
放心,大家都知最後一定係4231,依家純粹係9吹可以點擺姐
其實如果卡拿仔有返態
某程度上牙謙邊攻中當右翼,之後卡拿仔右閘負責落底咁都可以諗下
但卡拉D出波
有冇態都應該短人放右翼算啦,用美斯長期打少個人咁,咪一撚樣
如果有態既,斬多幾球梗會中既
不過美欺入到波又吹佢唔脹,其他人都唔識射波
Retegui好似唔識意大利文,講開西班牙文....
咁睇落應該去馬體會喎
溝通出現問題
皮蛇話過信哂雙M眼光,買咩人唔會有意見
雙M搵啲人或者當刻真係覺得有potential
但係嚟到先知唔fit 皮蛇體系
黑又硬中堅容易打得起係因為fit 佢套高壓防守
係, 其實夾硬追早唔知幾多代有意大利血統 夾硬招
同意大利其實冇乜關係
好似好大爭議下,再者班意大利佬又排外
呢對先最神奇
更衣室應該會出事
本土兵唔做D嘢, 一陣文仔搵多幾件黎爭位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞