[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
不過今季佢打返前鋒係土超都15球8助攻
第二春
勁到顛
米蘭撚已經痴線到波叔都J
牙波係我糷傳奇
幾分鐘前,吉魯同意了與Milan的續約,我認為簽約可以安排在與那不勒斯的歐冠首回合前夕。一個賽季380萬工資加獎金
波叔算係FM好嘅收購,係衰人工高
古力只係佢既替身
36碎都可以加人工,我蘭真係0講價力
加基佬人工,之後唔買前鋒
豬sir都走埋真係不敢想像
豬腦咪睇穿你冇人用先敢叫加工我蘭
豬腦走人冇問題嫁,買人頂咪得

佢又唔係真係入得多波,有時唔夾陣tim
咁豬sir起碼落到場真係同你跑到盡嘅,係二傳差囉
咪當幫手奪冠嘅bonus 囉
遲啲續唔到又會有人講為咗慳個0.1,0.2m搞彎件事
好難服侍啫
又準備簽人

Lecce are ready to trigger the option to buy to sign Lorenzo Colombo on a permanent deal from AC Milan for €2,5M, but Milan will use the clause of buyback for 3,5M
2.5m….
鳩層今年d操作崩到咁
講真比佢好過比origi
你set個buy back咁低個價只能更低姐,都比左1m鉅款培養費
【緬朗不滿IFAB新政策】
國際足協理事會(IFAB)宣佈將會引入12碼新例,門將不能夠拖延時間同埋做出騷擾主射球員嘅行為。AC米蘭門將緬朗喺個人社交平台諷刺呢個做法: 「IFAB不如喺2026年立個新例,所有龍門一定要背向主射12碼嘅球員。如果咁都救到12碼,對手會得到一個間接自由球。 」
#beINSPORTS
世一龍咁搶口?
情況好似Brahim咁
@MatteMoretto: Olivier #Giroud will sign a one-year contract with a salary of €3.5m. Signature expected in the next 10 days.

Gazzetta: AC Milan need #Giroud's confidence in a young team that has often lacked confidence.

續1年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞