[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢地每季都keep住高價賣到一兩個主力
但最後用哂成舊錢買刷刷卡
重有麥龜 Fofana 每人都80m+
佢哋幾季都係季尾崩盤失前四
James maddison,Tielemans 都有料到
係搵極都未有人取代到華dee

睇緊皇蘇
D silva 37歲仲好撚勁
唔係隊友唔生性佢已經三球助攻
點解我哋啲攻中傳波技術咁廢
今季最撚大鑊係無左舒米高同Forfana 之後個頂替既龍門同中堅都好撚廢先至搞到要護級
睇左咁多年,無左派路之後都一直無一個playmaker 去做波
其實真係要入個傳球大師幫下呢隊波
比個kdb皮狗都唔識用啦走位都唔識教
久保敗家到
三球chance炒哂
咁意識都係lv 一部份嘅

哥帥隊波前場幾乎個個都自動波lv
摩佬教進攻又好叻咩
今季俾大波拿做重心
佢咪照樣有goal 有assist
哥帥先係執得最嚴個個, 除非你覺得隊波d人連護級隊都不如, 調番轉講, 買到隊波d人識自動波既, 輪得到你皮奧利教?
所以有個傳球大師就好
又真係唔叻入少我地9球, 搵個好d既做榜樣啦
Dybala 喎
今季13 goal,8 assist
億五微笑球王數據都冇佢咁靚仔
我地深追標王做咗啲乜
季前最錯嘅一單deal,就係買CDK唔買戴巴拿
我諗我get錯你意思, 勁人的確係可以用個人表現交到貨, 但同舊年leao一樣, 個人一跌watt就成隊收晒皮, 唔係長遠辦法, 睇得出你好介懷冇簽大巴拿同好憎cdk, 希望cdk有日可以入到你法眼
咁都要堆人本身有能力,哥帥無無限金錢買人都執唔到隊波而家咁smooth 啦

只可以講我地球員教練都各自有啲問題,但黎到個有級數嘅響傳波上一定有用。而家brahim CDK 牙東啲傳波都曳,成日簡單波都交失
下年啦,儲氣機一年,下季變卡卡(個樣)
冇嘅都係呻下啫
球隊決定搏刷刷卡,我又唔覺得係完全錯嘅決定
點都好過冒住free 走風險都要吊高啲主力嚟賣
一兩個發瘟就話球員姐, 而家係成隊, 教練點都負大部分責任啦, 而家睇落要從根源解決問題, 你比個傳波大師佢可能好幾場, 遲早又係蘭化
我蘭可以借鏡白禮頓
冇大牌球星冇大投資
啲猜傳仲好過啲英超豪門
賣完主力補上嗰個keep 得到實力
Hard mode嘅真藍黑
即係好似前幾場入咗牙周咁
佢最正係整咗個potter 比車仔
中後場build up都有問題 根本教練責任最大 練波都唔知練咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞