[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Retegui 我蘭target 應該買唔到了
點解第二波計東助攻
計咗OG 應該唔計助攻
個Retegui 都有啲野睇下
Live score fake 我
不過睇replay Pessina 入波前牙東好似有掂到下波
睇Uefa 網頁算
微笑球王1A1G
(加炒左球12碼)

屌你
empoli早場變咗夜場
有冇掂到都好,佢禁區tap in 呢招係幾耍家
今季喺我蘭冇哂
隊波既戰術問題
冇架牙東好白普好,都係433先發揮到最好
有時唔好講到咁死呀
有攻中咪4231
冇咪轉433囉,上下半場轉陣型咁都唔係好難姐
Leao 1g1a
再唔係偽4231,放牙ben 攻中位囉
陣係死人係生
踢踢下ben,東自己識互換位置㗎啦
最緊要係有個人逗住佢兩個
可以解放哂兩位中場
皮蛇淨係要diaz攻中
其他乜人都唔要
你講喱個反而係牙東上「攻中」先啱既
依家咁有時要留一個防中逗後反而限死左牙東發揮
咁單以攻中喱個職能黎講,其他人又真係未夠班既
尤其當DIAZ依家開始都分到波既時候,更加顯得其他人未夠班打「攻中」
姐係差個KC
分別不大
落到場職責上都係東box to box,ben playmaker
但前場失波,有古力拖幾秒時間俾中前場回防
個防守壓力就輕好多
係,雖然笑KC均速跑全場,但事實佢的確係全能,牙東都未得
#Gazzetta: #ACMilan could save several million in wages thanks to a few departures, #Dest, whose salary AC Milan is paying €3.8M, #Origi with a salary of €4M, #Bakayoko with a salary of €2.5M and #Rebic with a salary of €3.5M, the club could save at least €13.8M.

力子點放
學阿記傾解約算啦
同埋放哂力子列B
咪又係要入返前鋒/翼鋒
唔通真係colombo+Lazetic+細馬就算咩
甩左力子列B佢地既話應該最少都入返個翼既,只係刮刮卡定美欺喱類用得1,2年既人姐我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞