[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
上次對真藍黑都覺得Hojlund唔錯,睇黎唔使FF米蘭平買佢
睇返精華
終於搵到隊波守高波廢過我蘭
Retegui 都係
我睇返真藍黑買Hojlund都17M,更加唔使諗
依家都吹到Retegui有好多英超球會留意緊

另外有新聞指紅雞同幾間數據分析公司搵緊D KC既替補
心諗喱D野唔係紅雞一接手就開始做架咩
紅雀好似冇做過野咁
係,好似依家先開工咁
同埋估唔到哂左上個夏天同今個冬天會咁大影響
總之啲已經打起咗嘅球員
都唔使旨意呢隊窮閪隊會買
廢過基金佬好多
又話有main歐洲去球會經驗
都唔知做過乜撚
幻幻嫌貴唔買
Google 幻幻又廢得濟冇得出
垃圾隊
真係,原本聽見紅雞唔錯咁,點知柒撚到
冇錢又唔肯賣人
淨係識慳埋啲婆乸數
唔講拿記
真藍黑入Lookman + 海倫
加埋唔夠30m
前場就換班成功
Scaroni: "We have full trust in Pioli. He's the right coach to take us to the Champions League next year

#Piolistay
說好皮奧利故事
用皮蛇嘅話
麻煩膠層入返件主力級數嘅掃蕩型中場
同埋可以自動波嘅翼鋒
而家唔炒都估到,反而佢咁講姐係入唔到歐冠就唔係right coach
咁又冇理由公開反
季尾都幾肯定diaz返皇馬,leao又唔續約,豬sir又話要賣,kjaer又炸型冇正選,cdk又冇說明書,熱狗又40m搶Mike,力子又擔唔到大旗
攞唔到頭4 紅雀好大機會炒哂班高層 包括馬甸尼 皮sir,下季都唔知點算

今季如果蛆上訴成功 都穩2, lazio 又專注聯賽 個勢頭4應該唔難,剩低個位好惡搞

同埋紅雀搵果啲數據公司係咪起fm搵人,頭2個我玩fm22有用過 妖人黎
welcome messi
其實個問題好大部分係牙皮度,成績同養人都係
轉會個度係leao未定續定賣之前都決定唔到方向,其他反而唔算太大問題
今季最唔gur皮帥都係頭半季死攬意粉兩廢
唔點用牙周,adli ,分屍,你話佢哋廢到第一季白普,廢東就話啫

cdk 打唔起都有Diaz 撐住
Leao 問題喺馬隊度
4231季中崩都叫臨死前轉3421
仲俾佢搏贏歐聯八強
卡盧盧比目魚肌受傷,一周內重新檢查
Gazzetta: #Tonali He has to play 'the' #Verratti alongside Tonali. In reality he plays the Tonali of an Italy with no real play, but plenty of pace and aggression. His is the corner for #Retegui (Verrat
Gazzetta: #Morata's salary is also substantial - he was costing #Juventus five million a year. Will Milan be able to match the offer? And afford to add 15-20 million euros for him? The price of qualifying for the next #ChampionsLeague, which guarantees a one-off income of 50 million, would immediately increase the budget available for the deal.
基金佬:15m budget, 人工4m cap
處理咗手頭啲人先 睇落個陣好多人 但皮sir 真係用嘅唔多
Rebic / 力子 出咗啲表現咁唔穩定
分屍 / Adli 直頭唔用
BT 唔係Theo出唔到都唔出
Dest / 白普入咗冷宮
Baka應該都退貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞