[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
達叔係最尾果幾場表現已經好好多 係人高落地慢改唔到 同dollar一樣
等睇下場打拿皮狗又擺番一鳩樣嘅陣
干地根本就係自隊十刀先同皮狗打
因為唔理三七廿一都屌左達子先,無人會反對
4場不勝
可以兩個禮拜遠離隊西波先
一返黎就打拿仔,西多十倍
斷左烏雞7場不勝先好野
應該要試Vranxxx 佢如果做到力架一半既野 唔上腳 已經值得係呢個陣有個正選 後防壓力會細好多
本身仲想清下假睇, 都係算了, 我放個long weekend抖下唔好
條友淨係識鳩沖,失位失得仲勁
ready未先
分屍比完兩場機會又收起
我覺得佢攔截方面唔差既,不過預佢長期黃牌旁身,同埋要隊友包失位
冇上契冇得出
幫人起機
作客個場我咁啱請咗假
不過應該揀去旅行
無眼睇
咁達達失嗰堆波又有幾多球真係要負全責
唔係幫住佢
只係認為對事唔對人,Mike 今場合格嘅話
達達唔應該之前俾人鬧到一面屁
大家都係救唔到應該入嘅波啫
比人入第三球都on9
唔吹你哋就追人啦 仲睇波
好想懲罰Beto
逼佢嚟米蘭踢閪波
有踢開波應該都知
禁區冇人mark 住情況下任射
對面射中龍其本上都入咗九成
一月崩盤嗰期我哋後防放題
真係要de gea,聖卡斯呢類神救高手先搞得掂
但個個都屌照咗達達先
中前場猜失波搞到輸反擊就冇人提
一般去到呢D位都見到個教練已經比球員放棄左, 只係等炒, 但係我地無錢個總監又死攬
等睇皮蛇記者會又三覆被
波底一定差過kessie 但覆蓋面廣 專防守 有ben幫手逗 起碼幫班後防頂左第一沉 會好好多
Stefano Pioli spoke to Sky on the team seen today: "Negative match. When a team develops a game like this, in the middle, we were neither precise nor attentive nor intense it means that the coach worked badly in the preparation of the match. A performance that was too low for our level."

肯認衰仔但唔知有冇能力救得返隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞