[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
數據上中後場啲球員都有8X-9X%passing rate
問題係一過咗半場就破唔到密集
再輸快攻
想咁玩最大問題就係教練
簡單講前中後場斷開晒, 傳波成日傳失. 又或者只可以回後比返中堅再傳, 但一遇到迫腸就拿手唔成勢
呢兩季拉素我留意到比沙蛇執左兩年係幾流暢, 雖然佢地有sms但係無理由講到出佢地整體質素高d掛, 咪又係靠練出黎, 當年de zerbi教西瓜皮都係傳控做得好, 係無錢買人姐
De Zerbi又係一早傳過
最後揀咗皮狗
屌佢老母連狗
而家要成30日先改到名
=.=
始終控傳表現係穩定過高壓迫搶
睇哥帥同高普就知
希望皮蛇呢個國際賽期抄到新功課啦
拜有時都打343 可以參考下
羅馬紅咗件
Ibanez 2黃
不過可能咁樣死守成功
Malick Thiaw has been called-up by Germany
有冇射得咁靚
咁都守到個第4
#CorSport: Stefano #Pioli's side have taken just one point from their last three games, with only four wins in 12 Serie A matches, figures that are both disappointing and worrying.
羅馬國米又失分 益左拉素
2-4更加混亂 女神同第三國米都係爭5分。蛆扣左15分都追緊上黎
皮狗:仲有歐聯8強呢塊遮醜布,唔驚
下面幾隊讓分 拿仔多謝哂
19kc竟然入到波絕殺皇馬
如果拉素前四的話,睇下佢哋換班換成點
Now 講波佬話sms 決定唔續約
希望夏季賣到3-40m幫球會籌旗
又成堆過三十嘅老將
掛住隊草
https://youtu.be/flmljbV5VuM
0:20嗰個攻勢,Lkk喺禁區背身接應再set ball俾人tap in
其實豬sir,大哥應該可以做多啲
唔使下下落到中圈
sms最值錢時候已過都唔賣得幾多錢
靠呢筆錢換血就真係發夢
睇死拉素都係維持傳統出去歐洲柒架喇
下季歐聯意甲之恥confirmed
佢哋唔番中圈攞波嘅話可以挑戰全場0觸球
長遠睇拉素個陣仲衰過費倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞