[Banter Era 2.0] AC米蘭球迷討論區 358

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我地兩翼都做唔到邊線落底
第一場對熱刺逆境波就識踢簡單波
之後又係鳩踢
搵中游教練都唔好搵呢d所謂名帥啦
米蘭邊有錢俾呢d人玩
1.豬sir 壓上禁區,唔好要佢成日迫搶同墮後拎波
今場leao拍大哥即刻跑多兩步,證明佢睇人
2.用返古力逗住東/ben 同theo ,反正中路攻唔到
放生邊路,守好中間
3.三連星搵啲場數輪換下佳亞
有個有經驗嘅後防lead 下,同埋放到長傳
所以無得揀
除非皮狗自己resign
不過最worst係小明頂上
睇見隔離熱刺干地又出黎爆seed, 條友都係煩鳩次次唔啱心水就焦土
3真係要,其實kalulu 都真係要調整下。佢都明顯無上季咁sharp
見佢手上呢班進攻球員都打到咁, 一有咩E郁就屌球員廢屌唔買人, 仲要佢唔用後生仔, 咪啦
又9up
左路Theo,leao 以前經常爆落去low cross
右路而家沙律都傳到下,仲有KLL間唔中上嚟early crossing
科兄操返fit 都係好選擇
淨係俾個kulu 我地
而家都舒舒服服穩守前三啦
仲要次次斬啲位都無人
呢個真
班主力做唔到持續高汁果下慘
仲癲撚過摩佬一開始教波果陣
摩佬教車果陣癲極都係屌媒體唔會屌球會球員
斬出去有時落點ok
但係要冇咩安排啲球員衝入禁區邊搶前柱邊個中間邊個後咁
簡單粗暴既, 拉開斬後點比翼衛衝呢招我地比國米真藍黑搞過好幾次啦, 證明條友真係為左防守先轉3後衛, 係真係唔撚識
一係簡單d,試下落底出波其他人湧前後點

而家落到底線cut back回禁區頂好多時都冇位射波
個有時大約5場有一場ok
得沙律會出波

美斯同Leao都唔會出波
#Zlatan #Ibrahimovic to #DAZN: On Leao: "You have to keep him under fire. It's a question of balance, it's more about handling. He doesn't look happy at the moment, but we do everything to make him happy to do what he can do. Then there is a lot of pressure: we talk a lot more, there is a lot of pressure on him, we talk a lot about him too. He is not less good than a year ago, he is even stronger, but he has to find the balance and do his best in the game."
好似有人po 過
大哥之前都有幫錢狗同查狗講好說話
可能返更衣室冇外人先屌柒leao
大哥咁多年更衣室大佬一定識做人
對外比足面子所有人
關埋房門先大屌
如果今季做到上季嘅野就唔洗踢得咁差啦
今季面對面傳腳波都難
沙律傳中唔好提
左路人地都睇通哂你點打
仲要啲過人成功率低到
其實一路以嚟踢4231都淨係靠左路屈速
右路同無無分別
今季leao收埋皮連屈速都無埋
中場串連唔到一味鳩斬上去

人地主攻都有空位打下反擊爆下落底
如果對家打守勢波自己搓兩腳都搓唔掂
咁係做唔到定唔肯做先?
Leao成日想做英雄玩個人主義
係要hold 到啲波”立”哂
沙律而家起碼叫斬得起去禁區
但次次都得豬sir 喺入面
對面三四個人守住緊係成功率低
以前就係簡單直接
Theo,leao 爆邊其他人會湧上去執嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞