老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
我覺得要諗係因為你另一半未比到信心你
唔知呀
老婆話ok
個排都扑得好密
佢重話刺激到佢通奶
有日佢話有咗 你ok咪得
咁你好彩

同d人體外射精無事一樣

好彩
扑姐姐
唔想生
我就係外射中的
清你呢個case好positive 謝分享
Btw就咁睇好多人係開刀生
作為 AI,我會嘗試回答你的問題,但需要提醒的是,每個人的情況和體驗都可能不同,以下回答僅供參考,並不能代表所有人的情況。

做左老豆既巴 (最好講下老婆係順產定開刀)

老婆生完之後身體上有咩變化?
生產對女性身體產生了很大的影響,她們的身體會經歷一系列的變化,如子宮、陰道、乳房等部位會有一定的變化。如果是順產,母親可能會有一定程度的會陰裂傷或撕裂,需要一段時間的恢復。如果是剖腹產,可能會有腹部切口需要恢復。此外,生產後可能會出現乳房腫痛、分泌乳汁等現象,需要注意保健和護理。

2a. 老婆生完會唔會冇咁開胃左? 定一樣? 定仲有胃口左?

生完孩子後,一些女性可能會因為身體的變化和疲憊感而失去對性的興趣,這是正常現象。但也有一些女性可能因為生產後體內荷爾蒙的變化而對性產生更強烈的渴望。這種情況因人而異,每個人的情況可能不同。

2b. 點解?

這個問題很複雜,可能涉及到身體、心理和社會等方面的因素。身體方面,孕期和生產對身體造成了很大的負擔,而身體的恢復需要一定的時間,可能會影響女性的性慾。心理方面,生產可能會帶來壓力、疲憊和焦慮等情緒,也可能影響女性的性慾。社會方面,文化、價值觀等因素也可能對女性的性慾產生影響。

你點同老婆溝通扑野呢回事?
性是一個很私人的話題,需要雙方之間的開放和誠實的溝通。你可以適當地關心你的妻子
好奇餵人奶既話係咪粒lin會再大d真係好似奶嘴咁
你就係唔好彩代表
開刀後打埋去疤針,除左上圍升級外,身材無乜大分別,而且已經生左兩個都封肚,所以可以無限中出,但唔知係咪封左肚定係生過,聽佢講易/多左高潮,所以直到現在都Keep住有性生活,頻率多過未生之前,而且生第二個時大住肚都有做,可以話別有一番風味。
唔…係咪呢 呢個我攝高枕頭諗諗先
係會大D又敏感D,如果中意大奶,其實仲Hyper。
1/2/2a/2b/3
分埋part a b 好唔好
咪on9啦
你同老婆到底衰咩
av咩屌你
post完都有發現7左sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞