老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
要返 但佢返hea工
同個仔平日有人幫手湊

依家佢想生2胎 狼過我
大住個肚做唔到太多運動有幾奇

hormone改變食慾都改變架啦
sor本身係想幫大家brainstorm下同集中下大家講野既方向
但post完出黎睇返都覺得有d 7
少出post請見諒
樓豬只係share左篇學術研究
無講過佢係點諗
其實究竟得罪你啲咩

唔洗踩低人去展示自己幾撚清高嘅
倒兩包packed cell 就轉得走啦
大住個肚做唔到運動? 定唔想做
呢啲心照啦
大把youtuber教陀仔時點keep fit
點解有人生完keep到 但總有一班人講到陀完一定變到大山婆咁個身材係自己負責 唔好怪男方啦
呢點幾好
同埋我都有ff過 第時就算生左都要記得同老公製造下二人世界拍拖機會
有工人聽到啲聲 好似仲爽
你咁講唔係無你嘅道理,但刻薄囉
我都同意
所以諗緊到底喺呢方面係另一半俾唔夠信心我 定我對佢未夠信心 定both
定只係我呢刻諗得多
聽人講睇老婆生仔之後有陰影
feel到你同老公係互相appreciate
其實唔係bb啜大架喎
大肚荷爾蒙令佢變黑變大
睇完個post,港男慘能過食屎。
唔比扑,唔比叫雞,要幫手,要出錢,唔能比發牢騷,女人情緒化時要硬識。
原來我咁出名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞