老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike

因為未黎第一次m都無事
就係生完先容易有
聽幾多係生完無耐又有咗
全人奶或者就得
但係唔安心
我都有諗過 如果我要諗 係咪應該唔生
但應該9成生左既人都有諗過各方面既情況先plan生仔掛 唔計意外有左果d
生仔既野真係一世 生左就要肩負責任好好養育佢 唔可以唔諗清楚
但自己同另一半感受都好重要 係頭家開心既基礎
我上年3月開刀

我以前係勁需要性生活
而家完全無feel, 老公點樣搞我都無feel
連比佢錫一啖都唔想
唔知係咪生完小朋友我d荷爾蒙變左?
而家1個月都唔知有冇扑到1次😅
咁你點知幾時黎第一次m
第一次m都有排卵
做左老豆既巴 (最好講下老婆係順產定開刀)
- 開刀生,無痛/方便/快。
1. 老婆生完之後身體上有咩變化?
- 無乜大分別,多左對大奶,原本D變E/F。
2a. 老婆生完會唔會冇咁開胃左? 定一樣? 定仲有胃口左?
- 有胃口左。
2.b. 點解?
- 可能敏感左?
2. 你點同老婆溝通扑野呢回事?
- 無乜特別溝通,一齊耐左攬下錫下就埋牙。
3. 老婆對扑野呢件事有冇咩新睇法
- 生完易高潮左?有待確認。
有工人起度點扑
你自己呢
應該係

physically攰到唔想搞
另一方面荷爾蒙令女性唔想搞
唔係架, 未黎m粒卵係身體度都可以受精
關咩事
就算全人奶我都唔會安心咩都唔用
莫講話中出
我最近睇youtube 見到兩個人話自己生完幾個星期又意外大肚
呢家野真係講唔埋
唔係全人奶既話
未必可以靠佢避孕
叫左未先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞