老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
自己生活條件好 加上年紀開始大 乜都玩過晒 自然會生
波有冇得唔細返
咁好? 唔使幫手?
我做到仆哂街
頭兩個月奶未足,阿B可能都唔夠飲,但兩三個月後穩定左就奶多到漏,無得唔幫口飲,基本無乜味但高糖份,可想像係無味的葡萄糖水,淺嘗可以但飲多會厭。
見到好幾位巴打都有提到類似既情況
都有聽過有同事寧願成日ot都唔想咁快返屋企 而家明白點解了
希望老婆同你可以溝通多d 互相體諒同留意對方既心情
巴打加油呀
你望下生多過一個嗰啲
點會唔得
絕育有機會影響哺乳,所以聽專科講上子宮環,開刀後覆檢整埋,叫做高效避孕又可逆轉,唔洗食藥切野,最緊要係無乜身/心理感覺,每年番去年檢同定時更換就得。
開刀頭2個星期床都落唔到
順產第2日已經可以食雞髀
但我又有聽講過如果唔剪 由佢爆開 個傷口不規則咁好難埋口
如果長時間埋身哺乳就會Keep住個形,講緊係最少1年以上,之後停餵哺會細番少少,但相對都會大左,唔會巢皮漏氣,但老左就唔知啦。
我地都有傾呢d方面既問題 例如起碼頭一年應該會係我唔做野主力湊 但睇完你咁講 我覺得我地可以傾得再深入多少少
等我捉佢再討論point 123abcd先
連我都笑左唔好話你地
太好喇 一齊長知識
有工人做晒啲下欄野,個女痴老母
插隻手埋去又屌,唔理又屌
當年問過專科朋友,如果唔想之後變冷感,只要佗得穩可以大肚時照搞野(三至七個月性慾會開始高漲),實際上係有助孕婦身心得到放鬆,而且可以增進雙方感情,由其第一胎,孕婦本身感覺好多野都獨自面對,個人會好壓抑好易有抑鬱,相對有適量身體接觸都係一種舒壓方式,想像一下老公忽然畏首畏尾都唔掂自己,其實都會有種說不出的難受,再者如果考慮順產,懷孕高潮係有助訓練子宮收縮,會生得易D。
我同你相反...
我話請工人, 佢地又話唔好, 個仔痴住我, 乜都要我搞。
喊L咗出來
咁食多左咪就係食多左
懷孕期間一日都只不過係要多300-500卡
食多餐都正常夠

係咁食啲咩高油脂高糖野搞到爆卡唔代表對胎兒有好處
傾啦~傾得愈多,無論生定唔生,都一定更加了解對方。將來會少左好多爭執,同後悔。
唔玩到沉船家破人亡嘅話其實ok
但最弊啲男人多數屌出感情
其實你知唔知好多人食咩嘔咩, 有好多人懷孕初期剩係食得落m記呢d垃圾食物
由佢裂好似仲恐怖
要睇女人係咪會減下肥
你估真係為左靚為左好睇咩
梗係為左吸引人先會減
生仔 = 冇左自己生活是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞