老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
啜完要幫我含ok?
細個有記憶
同你感受一樣
講緊開刀姐
有咩事又比唔起你咪transfer返公立
你條女輕 人地就係重?
50邊到重 你條女骨筷子腳?
即係你唔會幫手湊個b?咁得閒睇電視
陀個時控制自己唔好重太多(當然以自己同bb健康首要)
坐完月做運動 扎肚都好幫到
你下面有彈性
同埋唔係有舊野撐開你下面十個月 係生個下bb真係出黎先會撐開 最多都係一個鐘
生完要做凱格爾運動
唔好信啲連登仔講生仔會鬆
黎緊去私家順產
我諗對於你呢種未進化得哂嘅猿人嚟講就真係會 struggle 喺理性同本能之間

我就唔會有呢 d concern
不專業心理分析
女人生咗之後會不自覺進入咗媽媽模式,
所以少咗性慾,做老公既要提佢係自己老婆,多啲叫佢做老婆或叫名,唔好用媽媽黎叫佢,咁只會提醒佢係媽媽,唔記得自己有兩個角色
陀b就肥廿磅 甚至更多果啲媽媽 其實係點諗
自己任性想食乜就食乜 講真個b生出黎就得10磅8磅
多出黎果啲邊個食左
之後一堆藉口 咩我唔食個b都要食
甚至怪翻男方 唔係為左生仔點會肥咁多
其實都係自己既選擇黎

純粹個人觀念
補返剪開咗既會陰之嘛,陰道有幾闊應該唔關事?
迂腐思想
如果冇結婚係咪要去死
見好多爸爸都無得扑 好慘

我個case係 個仔由未出世到到半歲係 2次咁大把

到歲幾後 ,已經回復正常 (一星期 2-3次)

另外老婆身材係個肚肥左dd,但整體都係瘦

真心我覺得好睇人,每個人情況好唔同
失血過多個d trans唔到
本身陀仔要嘅能量都多左,你估食左咩係直接連落臍帶比個b咩
認真答

我生過2個
2個都係開刀
陀緊係零性慾
坐完月大概就回復正常
生前1星期2-3次
生完1星期1-2次
我坐月有紥肚
之後做運動keep
個肚係鬆咗 但著到以前d褲
生完感情自問維繫得唔錯
主要好感激老公為頭家嘅付出
需要既能量自然會被消耗 肥左咪姐係供多於求囉
個女唔痴我,尤其瞓覺跟老母
晚晚佢地入房瞓著我先會入去
你錯了
男創係無時無逾都接受緊呢個挑戰
要知道性功能正常嘅男人
平均一日兩次唔係咩問題
所以唔出軌咪已經做得好好
但偏偏又有啲女不滿於條仔唔夠有錢/靚仔
如果以生物本能咁計
即係資源/DNA嘅要求無窮無盡
我諗呢啲野係傻向
男嘅要肯淨係屌一個
女嘅就要肯唔追逐唔洗做等人養
咁當然現實大部分時候都唔會係理想
最好就係啲窮撚搞gay 互相亂吉
有錢仔就食曬所有女
呢個就最乎合大家生存本能
除左gay 會喪失繁衍機會呢個問題之外
利申返係喪失人權嘅窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞