老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
咁還唔還原到去未生果陣?
我反而聽已生兩件既朋友講
由佢爆會易啲埋口
因為個傷口唔係直
係不規則反而令contact surface 大左
會埋得好啲

唔知真唔真…
生完又身體又攰之後湊仔又攰有幾可會勤做運動
講緊凱格爾運動係越早做越好
不過其實有得餵最好都係為人奶
入面D活性抗體同營養係冇任何配方奶可以比得上
BB會健康好多
點解有d人話老婆大波左 有d又話仲細過之前既
細波左係因為餵完人奶對波鬆?
同你一樣 咪係到鳩噏下
講到你好似係到改變世界咁
Youtube知我開連登post
suggest呢d野俾我
https://youtube.com/shorts/usXVMlJfUd0
https://youtu.be/JRWoYpMlnGM
你知唔知凱格爾係點做
坐係到訓係到都做得
我坐月個時一邊餵奶一邊做
入呢d post對住成班女人講你大肚走樣自己拿黎同衝去醫院話人有病係自己拿黎有咩分別

無問題架, 無禮貌加弱智啫, 有偉論咪同返你老母傾問下點解佢生完你個西鬆哂
睇過d片講,如果爆起上來係好恐怖,可以裂到去肛門/尿道/甚至陰蒂
d有錢嘅同明星揾代母就係咁解
女人有生過同冇生過點都有分別
感覺應該係差唔多
點會
由佢爆 不規則
佢生肉可能亂d
剪既傷口整齊
埋口會靚d
當然可能傷口大d既話 咪要耐d
但係埋左一個陣一定靚過自然爆
梗係唔係啦
有乜理由傷口不規則會好得更加快
邊個咁大整蠱俾埋晒啲錯誤訊息呀

利申:本人係醫生….
齋ff都覺得痛 點去廁所 d尿成日醃住個傷口
裂到屎忽既話屙屎仲大獲
我個順產朋友同我share,3日已經落得床可以四圍走啦,係一開始坐水泡唔好壓住傷口會舒服啲
餵*奶
初生bb幾個鐘食一次奶好正常啦
我都係第一次聽裂到落屎眼咪會埋得仲靚左
係咪on9 餵人奶天然避孕喎
食嘢係自己選擇呀
你唔會冇得揀

你口吻同出軌叫雞班男人一鳩樣
一嘢瀨落去hormones 就唔係自己選擇咁

本身人類就係好多時都要自控
咪講左轉diet唔係自己決定囉

本身low carbs唔識carbs嘅人因為生仔要食返正常份量都差好遠啦

何況香港女仔長期on diet因為有bb要食返比本身份量多, 吸收多左咪會yoyo effect

而且重左嘅磅數唔係得個bb, 仲有胎盤胎水增加嘅肌肉血液etc

每個女人懷孕期至少係要增加20-25磅去確保bb健康架

好心你呢d弱智咁無知就學下野啦
個位絲打肯覆你呢個智障都幾好脾氣
依家情況係有啲母體食唔落某啲健康食物 食乜嘔乜
你可以話咁控制住乜都唔好食吊鹽水囉

替你呀嗎感到悲哀 可能你呀媽辛苦陀你嗰陣都冇啖好食令到你依家腦部發育欠缺
你個句自己幻想出來嘅嘢就收收皮先?
字都未識睇
自己講住屈落人都再屌係咪打稻草人
醫生都講左一日多500卡咁上下
重要建議係食雜啲 唔係話某一種食物
都唔知你啲資料係咪啲自己Mama talk就當係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞