老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
你弱智係表徵黎 我只係合理推測返個前因

前面咁多絲打話埋畀你知pregnancy hormones affect diet,mood and physical activity 仲有最最最基本嘅physical body changes eg.水腫肥胖皮膚..

而你可以ignore哂 仲一嘢全部瀨到母體自控力度
一而再再而三喺度show你閱讀能力不足同知識接收障礙 呢啲仲唔係你仲係胎兒狀態嗰陣腦部發育不良導致智商低下 依家教埋你都理解唔到

btw 你講到自控力咁輕易 你可以試吓控制吓你個弱智腦分唔分泌到pregnancy hormones 體驗過先駁喇
又打稻草人
我冇話容易 打咁撚大段嘢冇一樣野係出自我口
全部都自己臆測

自制力容易就冇男人出軌啦 咁係咪合理到出軌?
應然同實然我知有唔同
實然當做應然 你真係不得了
sor 認錯你係前面一個巴打 你哋講嘅嘢好似忍唔住激動咗
懷孕本身對女人就係一次大考驗 過程經歷已經承受咁多雖然話係自己選擇 但睇唔過眼為人子或將為人夫嘅人藐視同加罪於孕婦
唔爭拗了留返啲位學嘢
sor認錯你係前面一個巴打 你哋講嘅嘢好似忍唔住激動咗
懷孕本身對女人就係一次大考驗 過程經歷已經承受咁多雖然話係自己選擇 但睇唔過眼為人子或將為人夫嘅人藐視同加罪於孕婦
唔爭拗了留返啲位學嘢

人體係咪食1000 就會吸收1000

咪講左你懷孕食嘅野又唔同, 你追個b磅數都唔係食夠份量佢就吸收到

不過

咁中意問問你老母啦, 同埋問黎做咩,你都唔會有老婆架啦。 知黎托柒咩
唔係嘅話你就違反左能量守恆定律啦
on 9
咁你就唔該讀下書啦

個個人吸收都唔同

仲有一個正常產婦係要重around 20 磅個仔生出黎先係average size, 先得5-6 磅, 剩返個d都係個老母身上架
第一, law of conservation 唔係1+1=2甘計
第二,其實都已經好多女士同你解釋過懷孕期間想食乜嘢、食唔到乜嘢,變肥定變瘦呢啲唔係自己可以控制得到

你梗係想像唔到聞到白飯陣味就去廁所狂嘔嘅感覺
離譜到屋企幾個月冇煮白米飯
前期完全唔想食嘢
中期係有各種各樣特別想食嘅嘢,例如會連續一個禮拜日日食花生醬同埋會特別想食薯條
懷孕後期先至係自己可以控制到多D,但一般嗰段時間會好肚餓乜都想食

色慾食慾性慾都係荷爾蒙控制
話女人可以對抗荷爾蒙自行選擇食乜嘢同控制體型
甘不如你試吓對抗荷爾蒙唔好瞓覺
懷疑佢係小學生,唔好同佢勞氣啦
好man
係咪男人40就會慾望開始急速降低 佢話以前一個星期4次打飛機 依家1星期1次
好肥咩 你有無做運動 定全部肥膏
好憎d人衝去d唔appropriate嘅地方講d offensive野, 無家教無禮貌
咁佢真係中佢個醫生伏
我地住歐洲,呢度唔興剪
由得佢爆,不過好彩我朋友佢冇爆
但佢有冇剪?
定由佢爆?有冇爆到?
好撚驚
但爆到咁埋返口個西都會變哂樣囉?
媽媽真係好偉大

我朋友生係痛到根本唔知有冇爆
佢生完就係咁問老公有冇爆到
好彩冇爆…
咁幾好
我就係怕生完變墮奶黑提
我朋友就係
順產 必個仔出黎個陣肛門裂開左
生完每次柯屎生不如死 仲要有乳線炎
仲有另一個fd 恥骨分離
咁撚辛苦 睇到呢到班友仲係到怨老婆唔比屌
嫁著呢班仆街真係喊三聲
宜家政府定私院都會剪架,唔會由得佢爆,不規則傷口埋得好核突架
講真亞洲人係比較窄,係應該要剪,其他人種另計
我有剪
傷口叫做埋得幾靚
記得頭幾日去小便嗰陣,痛到我喺廁所嗌出嚟
生仔反而冇乜嘢(雖然因為打咗麻藥)

你叫班男人試吓想像剪開佢哋個尿道
再expect 一個月就好返哂
我朋友都係香港人
可能佢早生,兩胎都係廿幾歲生
佢話十分鐘就生完
男人邊頂到痛
剪佢尿道佢地死俾你睇
有人想要仔女 但唔考慮自己做唔做到一個好父母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞