老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
老婆食唔同野試過味,隻底果基本差唔多,係甜d定奶味重d分別。
即係有奶就泵?
咁我直接一開始唔餵食收奶藥咪得?
要定時定候泵奶
應該得既
一開頭唔餵 就算唔食藥
應該都唔會漲得好勁掛
可以做左btl收陰椅先如果驚
如果無事無痛其實到9個月都可以,仲有助減輕陣痛,而膽心清潔問題就帶套,如果百無禁忌就照去也可,因為精液其實好乾淨,而高潮宮縮無證據話會導致早產。
走開啦
嗰位巴打得罪咗你啲咩,搞到你咁搶口?
我唔敢試其他人果啲可能先大分別
我仲有2個禮拜生,暫時未知,remark定先,唔該
我覺得同老婆扑開野 感情會好d,少d嘈交
有冇人有同感?

p.s. 呢排成日嘈交
加油 順順利利
佢話戴套緊會唔舒服,但我又唔覺得佢有 總之之後都無得食了宜家係男人唔搞野呀唔係女人唔想搞

不過聽聞前列腺液會刺激子宮頸收縮,即係假的?
老婆:
我係男人。我話你知,我特登唔攪我老婆嘅,寧願打飛機。因為
1、生完仔,佢下面好傷,要時間復原
2、攪完會刺激母體黎經,準備再生。咁有咩唔好?咁會收奶,我個仔會冇人奶飲

仲有,正常生出嚟之後,陰道會復原,唔會鬆甚至會變緊,性知識黎

仲有,男人唔係北極熊,唔會因為想攪母熊而殺小熊。你錫佢哋,所以唔會將性擺第一
感情上無野 都一樣好close
不過我承認覺得咁樣好似唔係好健康 但我同佢又覺得無野 寧願一起打機
現在開放咁多,如有需要就自己買玩具玩啦。
前列腺液會令子宮收縮,而且孕婦高潮時間會更持續,但未至於話導致早產,要生仔道力唔係高潮收縮下可比,反而當排練有助未來順產順d痛少d,但試唔試就要睇自己心理關口。
想架
自己身體可以整野食
唔試下點得
第一點同意,但其實第二點無關係,大把人三年抱兩,佗住一個餵住一另一個,而且我過來人話你知,越搞其實係會越多奶,我生第一個時都係保守Mode,又怕做左乜食錯乜收奶,結果老婆要多食保品/增奶丸/按摩通乳,兩年間令大家對餵奶依件事好有壓力好厭惡,又怕BB食唔飽。
到第二胎大家都放飛由佢自然發展,乜都照食照搞,結果奶多到漏,成日漏到周圍濕哂,多到我同個大B要幫手一齊飲,埋身餵唔哂仲泵出黎放雪櫃當早餐/下午茶飲,反而係飲奶飲到厭就真。

老婆似佢咁好難會唔想扑
我睇返黎嘅月經會令人奶變味,bb 唔飲,唔啜就收喎
依家就係生完唔肯俾你屌 但又個個月問你拎錢麻
開刀生bb疤係盤骨,腸膽石係肚臍甚至肚臍以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞