老婆生完仔仲會唔會想扑佢? 自己生完仔仲會唔會想扑野?

698 回覆
79 Like 253 Dislike
唔想同你仆啫
我仲有個問題係 順產用力生個b出黎果陣係咪會必屎
同埋問女人陀仔點解身材會走樣

希望佢地呢世無老婆呢d劣等智商基因唔應該延續落去
外國生仔係咪好似本人想揀開刀都未必可以揀?
外國唔會剪
咁真係捉蟲
決定生仔前唔有返咁上下覺悟 唔諗清楚最終都係害自己同下一代
經驗之談?
呢個我都唔太知
但我普遍見啲人揀順產?
有個朋友開刀但係因為佢大肚果陣有結腸
撗掂都要開刀佢就開刀拎埋bb
私院產前會塞藥通便,公院唔知
老婆生完之後有一排好頹廢 完全唔想見人
因為肚腩未收返 比起生之前又肥左 再加上生妊娠紋 湊bb又攰 睇落就殘同氣色唔好 佢就唔會想做
我個人係冇咩所謂 但佢自己好介意外表變化 果排睇落有d depressed
紮肚同bb戒完夜奶 佢睇落精神左 就開始親密返
我估係自信問題影響掛 令一半嘅support 都重要
好多男人冇諗過生仔係一樣幾撚恐怖嘅事來
我諗一係小學雞一係就仆街先會講得出
其實好睇老婆本身個性格
同埋家庭環境點

我老婆本身係超hea
所以冇點迫小朋友
屋企有姐姐湊
外援有4大長老
再加埋叔仔同姨仔
基本上老婆淨返工,得閒就湊下對化骨龍
完全唔使洗衫煮飯
所以兩公婆感情ok既
邊個外國?
美國一般都會剪㗎喎
1: 生完兩件一定肥左,尤其pat pat; 但我老婆本身都肥底,而且只肥左少少,可以接受;
2: 係臨生前鍾意食甜野,之後就同以前一樣冇咩分別;
3: 當年生完家姐,家姐戒左夜奶後已經有扑返野,一星期至少一次,有次唔小心,所以一年後又多個細佬;同樣細佬出左世戒左奶後又有返正常晚間生活,一星期一至兩次到而家;
4: 其實我覺得老婆係俾以前主動左,成日都想試新姿勢;但佢真係比較大份,我又唔係十八廿二;同埋要等班化骨龍訓晒覺再上下網先開得波,都夜啦,第二朝又返工/湊仔,好難一晚梅開二度
美國同外國而家都講緊病人自主決定權
一般嚟講都係產婦自己決定
樓豬講既胃口應該係講緊對做愛既胃口
係囉
有啲人等好耐先生到
就係因為未夠時間「開子宮頸」
一個鐘算好快
家庭台,感情台 都係loser 台黎,建議admin 直刪算
問過專業人士,順產個傷口爆得勁唔勁、埋口埋得靚唔靚,好睇個人體質
絲打如果怕傷口爆,除左做運動,戒糖都好有幫助
糖真係好毒架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞