2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
上面3個都唔係CB1料 由其Jon其實守而家AFC East d star WR1都抆水
Pats早幾年勝利方程式都係Gilmore+JC兩隻CB1
似係想用Gonzalez+Jack Jones copy返
Wow Lions 個 draft 真係估你唔到
同pat一樣 死都唔揀offensive
佢果年老人痴呆發作啫
上年咪又病發咗一次先請咗Patricia / Judge 做OC
我屌啊 LIONS搞乜撚野 揀完RB已經R曬頭 依家揀Jack Campbell
今年黎左搞到texans死左既打靶做OC
都唔知係咪老bill 啲潛規則嚟
係都要揀個起碼6呎嘅人做CB1
其實我鍾意 Jack Campbell
但估唔到 Lions 個 draft board 咁癲
真心好奇邊隊會為咗 Gibbs jump ahead #18
都要有人Man to man守d高佬
你睇當年malcolm butler守julio jones
同埋呢個6呎但4.38 真係幾fit pats man scheme
Gibbs我屌啦 又有swift 又Montgomery on9 draft 咁多Rb返黎托柒咩
揀嗰TE都冇咁嬲
應該開始 WR run
屌那星
NYG應該揀個TE或者WR 屌否則靠依家班WR死得啦
仆佢個街,GB FANS個個都想要JSN,但係就整個EDGE返嚟,PACKERS個FRONT OFFICE響令人失望個方面永遠唔會令FANS失望
Seahawks 個 WR 陣幾正
I hate my team
你叫lions點算
3連 WR
老Bill仆街死
first time?我宜家想飛去GB燒咗個球場同個office
唔係
其實年年都叫佢仆街死 只係肥仔嘜果年冇
Marcus Jones 係你下一個WR1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞