2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我見Notre Dame吹到Michael Meyer係佢哋今年最勁嘅球員
咪又係跌
好彩就2rd俾Falcons揀走
Eagles 呢2年3個 FRP 揀哂 Georgia
仲有個 3rd round pick Nakobe Dean
Eagles防守組4個Georgia
呢件唔得喎,BLOCK一般CATCH一般又拎唔到seperation
可能佢哋個scheme 同Georgia好似?
仲要好似話防守差
KC有咩WR
點解唔揀埋Hyatt比Kermit
個個play都blitz
係廢撚到仆街
仲要有jalen carter都唔撚揀
個front office真係預重建兩年咁款
我響公司都係咁樣
見到reddit成班 Jets fans喺度怒屌阿Bill老母
即刻gur 返唔少
見佢地panic 我都好開心
真係要多謝 Bill
我本來打定輸數無機揀 Jones
Pats 自己唔揀 Jets 都一定揀
而家佢哋話係PIT + NE夾埋迫害佢哋
Relax:「我想返入黑房了」
分分鐘係沉足二十年,等到有下一個Favre嗰種級數嘅QB出現
佢地 on 9
肯俾 pick 阿 Bill 又唔會因為佢地係 Jets 而唔 trade
Steelers 通哂天想要 OT
個個 mock draft 唔係 OT 就 CB
如果 Pats lock 實 Gonzalez 知道自己 trade down 都 pick 到
有 pick 賺點解唔賺
Jets 自己唔郁怪得邊個
以班撚樣draft人嘅眼光同能力,30年啦

Joey都跌得幾勁
Steeler應該會出手啦
又唔係咩古怪老細,
衰極都要向班股東交代,我覺得唔會沉太耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞