2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔係好信3分都拎唔到...
過到半場 射個波破蛋未
原來今 week 我 Steelers 唔係最柒
仆你個街年年都有場可以出到呢張圖咁濟
Let Russ cook la diu
頂你以為都係分差大
真係40-0
但係prescott都係冇Pass TD
垃圾山西豆腐隊
真係40比0
有返個正職OC係好d既 唔洗話call得好撚靚但起碼正路先 上年搵條未教過Offense既肥佬出哂事
我見肥仔嘜啲pocket footwork好咗(同OLine 默契好咗)、throw under pressure都進步咗

最感動嘅係唔使再睇Patricia 啲濕鳩run run pass 3 and out gameplan O’Brien真係正常好撚多
上年用雙OC都痴撚線
鴉表面贏波實際輸波

開始懷疑全隊都係玻璃做
tuaty hill
Rams今年冇kupp會唔會好似上年咁
原來一傷傷12場咁多
話時話Love成才未? 見佢正式接手之後都唔差喎
牛仔領隊Mike McCarthy賽後談到了今輪美式足球聯賽中40:0戰勝紐約巨人的比賽,表示,在半場的時候,全隊就已經達成共識,不要再去羞辱東道主。 在接受採訪時,Mike McCarthy說:「我們當時表示,我們需要繼續以適當的方式踢球,要向對手展現出尊重,隊伍裡的每個人都支持我們在下半場拿出那樣的態度。」牛仔在第三節結束時就已40:0領先主隊紐約巨人。 Mike McCarthy繼續說:「我們不希望羞辱和嘲弄我們的對手,如果最終的比分比這個更大,這是我們所有人都不願意看到的,我們希望向東道主和球迷展現出我們的敬意。」
Wisconsin 班撚屌唔知前世做左咩好事又準備黎多件HOF QB
我哋用kevin king 換返嚟
睇定啲先雖然fumble彈地個下係幾冷靜
但睇佢第一場又真係幾好睇喎
仲有大把1st RD WR換返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞