2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Draft qb 以外都ok
每年7月都要同班股東FANS響球場開股東大會,但係仲要忍多兩年個Mark Murphy先肯退休唔做CEO冇股東FANS可以提議投票炒人
Kevin King
好野黎
Parkers就唔係股東啦,居民大會就真
唔係啦,好多居民買唔到股呀同一出世就要排隊買季票一樣
我想佢地 trade down 或 pick Branch
Minkah + Branch
少跟draft 點解Will Levis冇人pick
睇片似幾勁
啱啱先知Joey porter打過steeler
跌到埋嘴邊,呢啲loyalty冇得唔揀啦
睇返今日流言,啲球隊突然好concern佢啲傷患
加上佢係bloom or bust呢type,
啲球隊唔敢用用frp投資我覺得算幾正常
坦白講我覺得bust居多
真係 JPJ
Steelers 頭3個 pick 無論 position need 定 value 計都啱哂咁濟
Khan 第一年坐正 GM 位睇落好對辦
老Bill 我再屌你老母呀
Day 2 又唔揀WR / OT ?!
最主要係過咗 Colts 後無一隊真係非要 QB 不可
但睇返啲 reporter 宜家講其實有幾隊想同 Eagles 或者 Chiefs deal
跳返入 first round 應該係揀佢
但 Eagles 見到 Nolan Smith 跌落黎老閪都唔 trade #30
Chiefs 自己主場又唔想 trade #31
Day 2 Steelers 都係咁收到 trade offer 但最後 JPJ 跌落黎唔 trade #32
Titans 要等到 Cards 個 #33 先成功 trade up
Titans加多個2024 3rd round會唔會有啲多?
好癲 老bill今日都係all in defence
連Darnell Washington都擸埋
QB 呢啲嘢
扑中咗就俾幾多都唔會太多
扑唔中就..
Packers pick 埋 Kraft
Day 2 all offense skill positions
雖然無係 first round 揀但應該收貨啦
老Bill 把聲完全唔興奮
叫佢恭喜個𡃁仔
啲語氣好似提個𡃁仔聽日準時返工咁樣

Btw 10秒果到老Bill 個mon 睇緊UNC vs GT場波

啲人當時以為老Bill 睇緊UNC隻WR Josh Downs,但其實係睇GT隻EDGE Keion White
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞