2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
啱啱都睇到 都估到佢唔會play under franchise tag

好糾結 佢係好但都明白鴉經歷過flacco真係唔想再比溢價合約qb
Zach Wilson available
Cooper Rush available
18M 好撚貴
都要做啲嘢留喇媽
OBJ
一年約姐
RELAX哥TRADE到未,等咁撚耐都未搞掂
Jets仲差Hopkins先召喚到佢
係JETS唔肯Guarantee 隻2024 first round pick啫,唔肯俾我咪唔肯放囉
市面上已經冇qb
Jets要衝,
一係追爆AR,一係trade up整件qb
Packers冇咩好急嘅講真
大不了不歡而散當佢退休
美國個邊班傻鳩FANS仲覺得係JETS揸緊莊宜家係JETS想要高追,唔係我包主動放
Jets 都真係唔急
大不了轉追 Lamar
Lamar Jackson
希望全個聯盟齊心啲玩鳩Jets
Patriots fans 最開心
有無巴打試過係nfl shop訂衫過黎香港
想問下複唔複雜
諗深層,呢舊錢依家要咁俾
呢刻同qb談判好似無底深潭咁
guaranteed都係唔夠deshuan watson黎
每個qb都要多謝baker衝動 再之後就係多謝水魚browns

個market係突然爆升一截,本身都係每年25-30M,而家一個qb食至少5分1個cap
真係有D溢價

賭波停賽
賭ncaa都冇面比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞