2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唉屌 2nd round 嘅CB/Safety,我又有Kevin King PTSD啦屌
試問有幾多件kuechly
今年2nd round嘅DB最正路一定係Branch
(除咗Joey porter jr)
打衰咗唔會係眼光問題
但係同D相比,packers個offense 好撚缺人,同埋宜家仲有希望續到AMOS
諗住重建就冇咩所謂啦
下年好似進攻talent會好啲?
Marvin harrison jr好勁
CB 黎講佢 man coverage 弱
但你玩 zone defense 嘅話佢係有能力做到 Nickel CB 守 intermediate route
佢 Safety 黎講俾人睇重係夠全能
樣樣對辦但 ceiling 未去到 wow 嗰種
穩陣之選

呢啲無明顯缺點嘅 safety 拍埋一個 playmaking safety 會好勁
因為佢可以負責幫手執屎

Packers Day 2 pick 位置計我覺得無嘢好挑剔
Love 最後一年你唔俾 support 佢驗唔到貨
真係要 argue 係係咪 pick 啱 TE 同 WR
Best TE and WR prospect in years
Brock Bowers 同 Marvin Harrison Jr
佢地加 Caleb 同 Drake 放落今年應該係頭4 pick
睇我佐敦愛今年嘅表現再講
pick咗一個接一個block TE,fit到GB個scheme ,夾埋上年個WR Watson,我懷有信念I bleed Green and Gold
Pick完Marvin,再等埋件manning
Archie我信manning production
真係有 top 2 pick 就直接忘記愛了
正路都係揀 Caleb 同 Drake
除非 Love 打到成個 Mahomes 咁
如果 No 4 pick 又係唔洗理今年 pick 咩 TE
直接揀 Bowers 就得
到時我又要改名啦
Caleb俾我感覺怪怪哋咁
成套打法好唔正統
所以個個咪話佢 Mahomes 二世
GB pick Marvin Harrison Jr已經還神啦 仲癡望manning 冇記錯manning最快都應該2025嗰轉
冇記錯係搽曬指甲油 fuck
直覺話我知Marvin會係下個Calvin
睇OSU啲highlight真心癲
不過驚佢咁打法好易傷
Mahomes嘅成功太天時地利人和
都唔敢睇得Caleb太死
真心求問,點解易傷?
見佢有身高,打slot又得
https://youtu.be/kek0gftvVUQ
睇到都覺得痛
呢一球我嘅理解係,根本冇得守
好好彩 咁都冇斷腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞