2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
美洲虎做唔做到黑馬
定你唔再視佢弱隊
陣容未深到可以做黑馬
過多季就夠料
Mack健康加埋bosa都幾得人驚
巴打點睇Etienne同travon walker
兩個養唔養得熟 我覺得etienne上季都開始有啲料到咁
AR 咁早 end of season 嘅話保到下年個 first round pick 加隊波成績唔會好
用個 high pick 搞埋條 OLine 下年再黎過
睇嚟relax今次真係可以relax一整年
但已經贏左一場
就算係 late first round
同 late second round 比 value 計都爭好遠
我叉電人 JC Jackson一等一 薪水小偷
Jalen Ramsey 幾時出得返?
係咪我燈左
成年都可以relax,出年都唔知仲有無份
Matt都唔識較OLine 佢地都唔知點擋blitz 上年梗係冇默契
Belichick品質保證(保證離隊就柒)
Stephan Gilmore 都仲keep 到
ETN我覺得冇傷應該過千yard 但係travon walker就一般 你睇下Lions嗰hutchinson 贏成班
打唔返Prime time level 頂多second tier尾 你睇下佢係Clots既表現 同埋佢係Bills都打得唔錯
同J C Jackson 比算keep 到
不過你啱佢唔係pat 一手一腳練出嚟
唔可以同 Jackson 比
現在全紐約盼望的男人...

「我很幸運在二十年前被選秀到這裡,確切地說是二十三年前,甚至當時我也不知道新英格蘭在地圖上的位置。雖然不是我們讓它變得有名,但我想現在在美國,更多的人知道新英格蘭愛國者隊了。謝謝RKK、JK、Kraft家族、BB教練、所有工作人員、教練們、我的隊友們,還有各位球迷們。二十三年前,沒有人能想像我們會走到今天這一步,我們擁有六個冠軍,也在這個體育場慶祝了無數次的勝利,對陣偉大的隊伍。

面對Foxborough這樣的天氣,就像今天一樣,我們喜歡看對手們進來,對場地的情況感到擔心 。

我們應對了所有的困難,讓我們變得更堅韌,作為一支隊伍,我們代表了各位每次翻轉場地。這是我其中一個核心信念,生活中沒有什麼重要的事情是個人可以完成的,一切都是團隊的努力 。

我們建立了一個關心兩件事情的隊友文化,關心彼此,也關心勝利。」
真係relax一整年
Packers表示:
下年就係四十歲廢老
Rodgers好似淨係guarantee money已經有7,500萬美金
其實係咪一定要比
係嘅話爽撚到
全部play zach都唔俾傳波靠防守同棄踢組拎分
Hutchinson 勁到 coverage都有啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞