2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
一係 Daniel jones 2.0 或者 Josh Rosen 2.0有可能跌落2rd rd
WR仲係到
4th best OT都比Steelers 執走埋
唔怕啦 起碼仲有wr你揀 再唔係揀個TE幫肥仔嘜
點解會揀個EDGE我要JSN呀TE WR OT都重要過EDGE呀
Arguably top 3
Wright 係 RT
Skoronski 好多 scout 當佢 guard
Pats 咁樣攬炒搞到Jets 都冇得執OT
就算Relax哥走左都唔揀offensive
Jets
Steelers 之前都傳哂想 pick OT/CB
Top OT 剩返 Jones 時仲有 Pats 同 Jets 係佢地前面以為無機
點知轉頭直接同 Pats trade
Lewis可能真係去tb
依家都冇人揀JSN係咪今年WR有啲嘢
睇定啲先
如果老Bill 真係生性一次執個WR
Jets 就應該真係比人撚咗 無啦啦揀個Edge
痴撚線
Trade Back咗都有得揀返果三隻WR
如果真係pick WR 就唔反老Bill 了
CB啊
Pats 又執到勁 CB
Christian Gonzalez 好嘢黎
我屌你老母呀呀呀呀呀
真 Gonzalez應該再前啲 屌依家lions揀乜好
唔係話Gonzales 唔好
但係點撚解唔揀WR 先啊
我哋啲DB 仲有Jack jones / Jonathan Jones / Marcus Jones 啊大佬
Value pick 黎
本來 projected top 10 pick
加埋 Pats DB draft 嘅 track record
應該唔會 flop
都話今年WR group有啲嘢
痴撚線我想要OLINE,想要多個快靚正嘅WR想要多幾隻TE
咁多jones 咪揀個唔係jones
暫時 draft 最 blown my mind 嘅 pick 就係 Lions #12揀 Gibbs
仲記得幾年前佢pick 左個n'keal harry...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞