2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人有買game pass?
今年轉咗DAZN好似要 $1900一年
上網睇咪得
嘩屌titans件新衫柒撚到
Saquon啱啱先續得一年11m 打rb 真係慘過做狗
RB做咁多嘢但係得雞碎咁多 仲要好易大傷
全部要學cmc同king henry,跑得接得傳得先有大合約
king henry接得咩

不過佢跑起上黎真係好恐怖
Jet個zach係唔係俾人放棄左
Jalen Ramsey appeared to injure his left knee late in Dolphins practice, was examined for 10 minutes, got up with a limp and got into a cart. Was just wheeled off. Worrisome. Practice just ended.
Kyle Shanahan做咩好似老左成十歲咁
就開季了
餓左好耐
來季jax唔知有冇機會再打入po
一輪遊是有機的
Football is back
我down左NFL apps 見NFL+ 都係233一年
呢個價係講緊上一季定新個季?
你爭氣啲打返generational talent出嚟,
依家AFC South邊隊出到嚟po根本毫無懸念
Afc south 無對手la
睇少我 Texans
拜托你哋唔好益咗cardinal拎到件Caleb
我都想問,DAZN係唔係唯一官方選擇?
NFL+ 淨係美國當地先得?
Pre-season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞