2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
大家邊到睇正播
大家邊到睇直播
發財妙計
話明guarantee,你話呢

你哋點揀?

Start Wilson, Bench Foles , Cut Wentz
呢個真係好難揀

Start Wentz, Bench Foles cut Wilson

始終Wilson個格太古靈精怪,
用兩個正經人好過
可能我始終覺得年輕肉體太吸引重搏佢有成長空間

上年陪個washington fans睇咗幾場 覺得wentz已經退化到完全無救
喺colts都現曬形,
Washington仲用3rd round換佢我都r曬頭
Btw,我唔會救Wilson
淨係食佢老母個best friend單嘢我一定唔救
當年eagles 奪冠兩大qb淪落到咁,季季做人球
Foles就不嬲二線料,介乎正選與backup
係冇諗到wentz下滑得咁快,
腦震盪震到個腦飛走埋
廿年後Zach Wilson 入HOF 果陣我一定捉晒你班撚樣出黎bin c
我入都未到你啦
我入HOF先啦係咪呀
Mom banger HOF?
好撚仆街
Karma or Sweet Nothing? Travis Kelce and Taylor Swift Reportedly 'Hanging Out'
https://twitter.com/KevG163/status/1701780619015962877?t=JByHUiXuonIQKvI1G_CTVA&s=19

有興趣可以睇吓段 highlights
你就明點解啲真老嘢會話宜家 NFL soft
無人 suspend/ eject
Travis幸福賓周
不過老實講加強咗保護都好事黎嘅

呢幾年都越黎越多CTE後遺症嘅後果出咗黎

好似之前Demaryius Thomas 死之前都講過一直受住好多痛苦 又頭痛之類

我都唔想睇住支持嘅球員退休唔到幾年一係痴線一係自殺死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞