2023 NFL Season (1)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
NFL playoff OT rule 最好
College OT rule 睇落興奮
但完全無視哂 special team
其實有冇可能OT完都和整個美足版互射12碼

輪流係5碼線一個play 玩5輪 之後都和就即時死亡
College OT 其實就係類似 shootout
如果去到第3次 OT
純鬥2 point conversion
NFL Playoff OT rule 最好
兩邊都確保到有 possession 之餘係真係鬥 3 phase of Football
Offense Defense Special Team 都可以 make a difference
我覺得完左1st OT都和就應該要好似college shootout鬥2pt conversion

但是start pt應該唔好咁近
Playoffs OT rules上年開始改咗? 上年playoffs好似一場OT都冇 完全冇留意到
Yes
就算先攻 TD 都好
後攻都會有一次 possession
如果都 TD 平手就 sudden death
邊隊再得分就贏
CJ真係搞唔掂
如果Anthony Richardson 打到Lamar 正常個陣 Texans應該會吐血
如果佢係 Lamar 咁打
咁你要望佢唔傷先
已經嘔緊血 好彩Will生性
傷完佢已經錫身左好多
話口未完 Richardson 已經 evaluated for concussion
Bears呢條垃圾O line
就算嗰陣冇揀到Trubisky 真係揀咗Mahomes都俾佢玩到殘廢
2 min warning,贏緊10分,有possession,49ers仲每一球不停叫CMC rush
係咪要佢坐輪椅先安樂
Mitchell都唔係咁差啫,可唔可以唔好咁怕輸
Daniel Jones21 pts comeback
希望saquon冇事
Bijan
wtf
又要獻祭
對面收order要輸波啦
Tua is promising
乜Taylor Swift咁重口味? 力架都岩?
https://lih.kg/3502830

又唔係travis kelce啦
Bill 響隻襪抽個challenge flag 出嚟
見標題我心諗,乜Kelce 係黑人咩
玻璃人
今季衝唔衝到真係睇佢
AFC開季有啲亂,海豚真係有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞