Affordable Watches 手錶討論區(29)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
西九個間我講緊係叫veryhappyless
近太子個間就叫幸運時
但其實都近西九龍中心 行過去都係10分鐘既事
謝巴打
睇得太快撈亂咗
No.7 幸運時 veryhappyless 我都買過
So far 都冇問題
咩價位
aggar, 3k 冇得頂
貝母面係拎個貝殼整?
之前上面個隻同呢隻唸左好耐都決定唔到買邊隻好

雞仙呢隻又係睇左好耐

YES
好正 又想買了
巴打隻手幾粗到
極幼15 佢冇lug咁濟
啱啱無意中睇到Citizen 太陽能雞泡魚出左兩個特別顏色,但鍍金會甩色,我一直好反感,而個七彩顏色我真係唔鍾意。但最吸引我都係好多年前BN0151 個藍色,就係無擺上網頁。雖然話上網買都係好容易嘅事。

https://www.citizen.com.hk/html/en/products/promaster/marine/bn0162-02x.html

https://www.citizen.com.hk/html/en/products/promaster/marine/bn0163-00h.html
Hi 你搵我?
唔好得個講字 又唔po相分享下
咁你有冇咩好介紹可以同大家分享下
俾機會我跟你學下嘢呀嘛
學野你咁都唔收聲就知you never learn
買抄款仲打咁大段野死撐依啲咪肉酸
唔識尊重設計嘅人學咩玩錶
由用料 佈局 打磨到機芯,手錶係最講究設計嘅飾物
而你只係侮辱緊設計
面係人地俾 架就自己掉
認真,我係你就潛啦
講埋依啲廢話 有撚用咩
omega cosmic triple date moonphase
唔收聲就係you never learn
用文字解釋自己諗法=死撐
願意交流意見=肉酸
你講得啱

至於尊重/侮辱設計呢點
我唔太了解你嘅諗法
你不如講黎聽下
果隻錶點樣侮辱緊設計

至於潛
冇諗過亦唔打算
論壇用嚟俾人交流意見
你可以唔鍾意我嘅意見
不過我會尊重大家意見 唔再講
麻煩入開黎睇既巴打
按置頂post投下神聖的一票
共議定立規舉後減小爭拗
謝謝
Thanks God Its Flieger Friday

點解東方隻bambino date day咁少人講
連片都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞