蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
D兵重廢過白兵
搞笑
好似睇starwar咁
仲有蟻多嬲死康
彩蛋1好多隻大猩猩
仲有Cassie好靚女

結論:其實開左個好頭
啲蟻先係MVP
特效如何?

如果垃圾就都係等d+
個感覺似kang用開外掛,但今次比另一個外掛撚(Hank pym )打底
至少唔係爛尾,不過都係太fans向
劇透區唔加密了
好睇過dr2 bp bp d+睇悶到嚇著
成套戲圍繞住一個重點,好心做壞事
無論Cassie Scott 定老母岀發點都係想幫人,點知都有反效果
最後呼應返人生就係咁架啦
本身以為Scott 會死,最後hope救返佢
打敗左一個kang但仲有無數個kang
佢件甲有啲咩咁勁?劇度好似無講?
會睇唔明最尾個credit scene
Kang勁極咪又係靠科技
打贏哂咁多個Kang既He who remain都可以比小肥一刀插死
拍唔拍到好辛苦咁打敗一個kang
然後後面有咁多個kang先
如果有依種感覺可以接受
唔係靠科技加記憶咩
件甲咪等於武器
未來科技既野係哂成甲到
算既,感覺係條蛋散出左去就有排煩(煩2集avenger咁囉)
rick and morty
我估本身蟻俠同條女會困係量子世界 個女禁制同之後行街果段擺明補拍
唔洗明,當然睇左你會明個動機好多
個啲好似十環咁既野,係咪冇特別講
拍到嘅但兒戲左啲,蟻同魔多客mvp
Scott 想攬炒阻止kang 去佢世界嘅timeline 但hope返嚟救佢
Scott返到去本身有諗過kang 會唔會返嚟尋仇
諗諗下又無左件事happy ending

好多個Kang係喺post credit scene
我DLLM Cassie 好撚靚女!!!!!
痴撚線架
Michael douglas 帶螞蟻大軍入場果個位我扯左
好想大叫好撚型呀!!!
兩個場景來,Antman未見到佢地,不過佢諗起敗kang個遺言,feel到好似有嚴重不妙,但又有D唔知如何入手既感覺
Dot-man 有無幫手打Kang
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞