蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
如果放P1-3獨立英雄故事 應該係中至中下
但已經屌打晒所有P4故仔
起碼見到好多彩蛋同埋睇完Post credit會Wow
kent打爆到個時空都輸比啲蟻
完全冇提janet第二集醫條女個伏筆
又話入完去有超能力
未睇,想問有冇講到偉仔十環個部分
唯一個好既康都死左
係留得耐會令人改變,唔再係之前既佢
劇情殺姐
佢識定身術(TVA班人嗰招) 仲有秒殺激光
真係要打根本冇得輸
中国版黏液人:我們來暴亂了
但係又去番以前咁,套戲普普通通,主要用嚟鋪復仇者,
我又無咩興趣同佢行多次
真係慘本來就係想革新用番電影本身吸引人點知搞到一pat屎,
而家又行番回頭路,唯有寄望隔離James Gunn真係成功
真正有英雄電影係單飛同集結都係好精彩
睇完...覺得都幾一般下....唔太好又唔太差咁....
睇完好多點解.....

利申:唔係求解答....純粹覺得有D位真係有D牽強....
最撚尷尬一定係個女演講嗰段
仲有MODOK 咩dont know what to do
屌你老母成個低能仔咁
9UP 2句咁就變節 仲講咩成為avenger 屌你老味
似star wars
其實最大問題係之前幾套真係太差(包括埋d劇),所以今次先覺得佢好睇返
咁當然你話係mcu內最好睇果d就一定唔係
同埋我覺得kang最大原因輸真係太自大+太睇少antman佢地,然後又比自己隻狗反咬爆左防護罩
哩啲舊底avengers唔會咁快死嘅

吸收咗DS2教訓,試吓再唔擺啲電視嘢入去丫
幾耐無試過兩個post credit都唔係鳩嘢
劇透討論區點解要加密

鍾意今集喎,全世界以為睇征服者康點樣屈機,仲好似有人要死,結果康並唔係Thanos嗰種敵役,反而緊扣番Loki電視劇帶出嘅多元宇宙、時間,感覺做番本來奇異博士2應該做嘅嘢
黑歷史一樣
你知道嗎,蟻可是大自然界中的大力士,他可以扛起比他身體還要重五百倍的物體。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞