蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
點知姐,重有最估唔到係係都未知邊個係忠係奸嘅kang都唔知
重有你以為殺左依個kang就得,但其實你點知會唔會有下個kang想入黎毁滅自己個宇宙
所以kang其實都真係幾勁
Scott Lang承認咗佢係Avengers
無想像中差
點都叫好過雷神4同蟻俠2
kang我覺得有氣場

但一見到antman變大殺入黎就嚇到驚就扣分

跟著落場殺嘍囉又覺得幾有霸氣

但最尾打個度又柒返哂
點解要放逐佢?
因為佢廢囉
條女啲戲有啲屎
唔係因為佢去埋第二D 宇宙搞9人咩? 每個KANG 淨係搞自己個個宇宙, 佢踩過人地度打打殺殺所以先俾人放逐, 我理解係咁
agger

最尾得kang lose

都唔係both have to lose
但係又講到殺佢唔到好可惜
咁究竟係antman kang廢先放逐佢定係勁到自己走得甩
應該要結尾出番黎同scott吹下水啦
反向指標

phase4個幾套先悶撚到
畀我一種he knows everything except this 既感覺
講經時就有氣場有突發野發生就碌撚
佢唔係知道晒既咩
蟻多嬲死象
情節鋪排嚟講係嘅,不過Antman 2已經講到 佢哋救到quantum realm 嘅janet

三個天材級科技 智力 外面仲有一大班復仇者

救唔到佢哋就真係講唔通
因為好康一心求死咋
係未致敬位黎, 我都係諗起AOE
應該中間水平
打得贏
但殺唔到
唉真係…
kang輸比個諗住輸嘅人
仲話自己征服咗幾多野
睇緊star war咁
上面好多個都咁講
Kang完全唔勁喎
如果結局kang打死/打殘antman留佢係量子領域,再用個能量源走佬,會好好多

個女咪留係現實世界一面入young avanger一面研究點搵佢老豆
最多ananger打kang時俾antman係量子領域走返出嚟

個結局好悶
最尾其實唔明點解佢沖埋去,Antman wasp一見到有大軍backup 都已經企定定食花生
靚女,但唔算好戲
拍開cult片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞