蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
必睇啦
未來康發現多元宇宙仲可以自由穿梭, 唔同康就係屬於唔同宇宙
唔洗諗一定係比力架隊長做leader啦
我覺得ds都有leadership過falcon
完全感受唔到康強大到令人絕望嘅感覺一開始吹到好癲好勁

勁正 想要呢張海報
話晒係cap
thx
睇定啲先
等周末班街客慢慢入場
討論風向隨時鬧番做垃圾
睇loki
loki個康就係因為知道不同宇宙既自己都會研究到點穿越不同宇宙
所以為左唔俾不同宇宙既自己互相侵略
setup左個xxx局唔俾時間發生多元宇宙
不過loki最後殺左佢 所以多元宇宙發生
有好多康走左出黎
```
[member][member][member][member][member]DS2 個Reed Richard都係用同一種Teleport[/member][/member][/member][/member][/member]

```
佢個孫
睇定啲先啦,嗰時thanos片尾嗰啲出場咪又係咁
出黎奸笑後,戴下手套I ll do it myself
勁都係因為啲人search 佢資料後先知佢有隻無限手套先勁

同埋無比較無傷害,但睇多啲資料就知其實kang勁在知識科技同可以穿越多重宇宙,thanos都做唔到
反而what if 入面個ultron就真係勁
好似睇魔戒咁 甘道夫救場
正常應該一開頭 或者結尾畀個cameo 佢同另一個friend 都好啲
Antman 系列靈魂
呢套m記真係返哂嚟
去返應有水準
可能呢個係最廢version既kang?
康nerf到
明明佢枝手炮打落二打六係直接蒸發條友,打落主角度變撚咗普通炮
Modok漫畫明明係Iron Man大Boss喺MCU一集就掛咗柴

唔係話套戲垃圾,起碼好過DS2,有返之前Marvel戲啲味道,不過犯駁位偏多
估唔到呢個康咁廢 希望彩蛋啲康有返腦啲
俾得人exile,呢個version of Kang 都唔荒勁得去邊
廢嘅點解要流放
真係說服唔到自己kang好大威脅
連蟻俠都贏唔到
其實個角色就認真居多 但次次一開面罩就忍唔住笑
聽到話啲蟻升咗做乜乜2級文明即刻諗起AOE
但佢自稱做「征服者」,好似係最勁個變體?

上映前啲人話佢係「戰士」康
諗起老高
依家地球文明先0.7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞