蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
真係好想知呢隻boss想點同avengers可以點解決
無理由打拳腳交阿,定同康鬥抹煞時間線
應該what if咁姐
其實呢個kang目的都係一樣
為咗避免multi verse war 而去消滅其他宇宙
只係大家手段唔同
可能就係咁先比人放逐
Loki嗰個係抽離佐MCU 做一個獨立宇宙線
其他康掂唔到MCU
女loki殺佐之後MCU就無佐唯一可能性
antman 3既康係康之議會流放佢到量子領域
佢係咁多個康最好抽嗰個
又一套因為要就主線而放棄咗發展角色
是但換一個角色就可以用同一個劇本做

最慘Antman三套好似無成長過咁
第一集願意為女犠牲自己
第二集為咗見個女寧願坐監
第三集又係願意為女犠牲自己
仲要第二集啲伏筆完全無講過,Janet啲治癒能力同治癒粒子唔記得咗

當MCU電影睇係OK,但當Antman續集真係唔掂
我都諗緊ds2邊忽開左個靚頭
咁樣講話佢冇成長
係咪要佢唔理個女先叫成長
同埋邊忽放棄到角色發展

量子領域唔搵Antman搵邊個做
冇嘢搵嘢黎講
你就真係留咗喺量子世界
以為阿凡達咁
我覺得再出,係一隻走出嚟收晒佢地皮
唔通個老竇會成長到唔要個女?

成長畢嬲唔係重點。
應該係thanos個族本身就係宇宙最強既種族之一
連wanda都著得最唔靚
F4 human torch 都變左領養黑人啦

從來覺得用黑人/女人無問題
但 好似F4 咁夾硬改設定就肉酸囉
Avg 3 嗰個loki係死咗喎
TVA 嗰個係Avg 1 個壞Loki
好似天然呆
而家掂到主宇宙架啦
女Loki殺左he who remain之後
見人睇marvel飛黑寡婦呀 雷神呀 黑豹呀就見得多
第一次見人係飛左end game佢
如果睇打鬥,應該用咗Thor 4技術
係片場嘅圓形OLED屏幕內玩Starwars Wargame

之後完

再嚟一個Council of Kang,直頭用返Thor 4嗰啲
再加上一個Loki 2 Trailer

其實係好考驗Johnathan Major演技,仲要好似Wang嗰種接近Phase 5 6三成以上劇同電影,一係客串,一係擔正
就係你quota係幕,我感覺係後面播緊片,背景懶到直頭平面
想屌咪屌
惡撚到,阻你搵食?
你咁撚弱智都出得黎啦
點解佢唔得呀
錢家驊真係勁
近年Marvel啲劇同電影差唔多佢譯曬咁濟
原本諗住呢套最吸引我想睇係諗住會解釋十環起源同多d偉仔background,睇黎又要再等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞