蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Ant man 3 劇透討論區

1001 回覆
59 Like 38 Dislike
最尾嗰幕如果wasp無返去救 傳送門閂咗
antman被kang打到仆街 個絕望感會出咗嚟
loki既kang係另一個
同埋佢真係好崇拜美國隊長

本身個人咁怕事 都肯civil war做逃犯幫隊長
仲要Antman 2,3都keep住提返
暫時已知片尾個變體係victor timely 穿越返去個時間點係19世紀 但credit scene嗰個變體rama tut話佢死咗 所以應該唔係今集嗰個
仲要拎過圓形建築做盾
佢做得幾好
有霸氣
幾 carry 到 Kang 呢個角色
Marvel版星球大戰
Phase5頭炮嚟講幾有誠意,大規模世界CGI(但啲細節位都係好柒)加新世界設定及造型,不過我估得Antman先會入量子世界玩,呢個世界觀少啲機會再見
果段佢話 fight captain America no way
係 fight with 自己唔會咁蠢 fight captain America
明明德國機場啲對手都好勁
可能真心偏私 cap 先覺得佢特別勁
想問嚟緊仲有邊套會關康事驚奇2?
睇到西蘭花有ptsd
ms marvel都有講電影世界以外既宇宙
Loki 2
Shangchi 2
Avg 5 6
隻大眼怪魚真係好似星球大戰個開戰艦嗰隻野
盲撐撚不願面對嘅中肯事實
隻盲撐癲狗無理據咪只有人身攻擊
已block
好撚屎

做奸角幾有魅力
respect佢真係還原個造型,但個角色真係好無謂
次次係度相認up一大輪廢話,無次做到野

一開始講到康救咗佢好多謝佢咁,最尾又背叛洗白,加埋個音樂,好似想整到好感人咁
但我完全無feel仲覺得好尷尬想個scene快啲完
既然康可以自由穿梭多元宇宙同時間,點解佢唔去搶infinity stones?班Celestials又響到做咩?
電影死左果個係戰士kang
據聞tva雕像果個係征服者kang
無限寶石喺線間以外係無用
如果唔係TVA啲人點會用黎做紙鎮
既然康可以自由穿梭多元宇宙同時間,點解佢唔去搶infinity stones?班Celestials又響到做咩?
無限寶石喺時間線以外係無用
如果唔係TVA啲人點會用黎做紙鎮
因為係佢地角度D石廢,用黎做紙鎮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞